Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sada to nije ni vazno gdje sam igrao sam cu recei da sam sada u Austriji u jednoj veoma dobroj ekipi i da sve ide ok !!!!Ja sam ponosam sto sam Bosanac i ako bod da dole se vracam za izvjesno vrijeme,jer nema bosne nidje!Bio sam i citav rat dole dosta mi je familije i to bliznje poginulu zato ljudi pravi bosanci nema veze ko je koje vjere PROBUDIMO SE niko nam nece pomoci ko mi sami sebi!!!!!!!!!!!
Upravu si brate i ja se slazem sa tobom i to je 100% tacno!A gdje si igrao ako se smije znati i gdje sada igras a neka ti je sa srecom tamo gdje si selam brate!!!
Pa sta da kazem na ovo sve ja se slazem da sa ovim gore zenicaninom da mi imamo veci neprijatelja i da se mi trebamo da ujedinimo i ja sam igrao premijer ligi prije 2 godine ali me taj seljakluk od lige otjerao da trzim Hljeb na zapadu poceo sam sa 16 da ugram u premijeri ali to nije to!Zato svaki klub bosanski mi je na srcu Zeljo,Sarajevo,Celik,Travnik....PRBUDIMO SEEEEEE
kitari pusite jebo vas kemo
naravno da nisam bio na tekmi jer nemam koga gledati..dok je skoro igrao covjek je imao sta fino i da vidi a sad...samo valjanje po terenu onog papka hadzica..i ostalih retardijusa..... ali super vam je bilo navijanje na grbavici "gdje ti igras tu smo mi"...ja jos u vijek nisam siguran gdje se igrala tekma na grbavici ili na stadionu Asim Ferhatovic - Hase???
Iskreno cestitam N.K. Zeljeznicaru, igracima i upravi, te navijacima (i onim koji su bili na Kosevu i onim na Grbavici), a na zasluzenoj pobjedi! Naravno, sad treba dalje! Mi, "sarajlije" cemo uredjivati stanje u nasoj basti, a vi lijepo sad isplatite Pliseka i ponizno mu se izvinite, tek da ne brukate Grad i Drzavu na medjunarodnom sudu! Nemate pravo biti takvi cigani, pa da naivno mislite da ce vam ovaj "ciganluk" sa (kao) suspenzijom Pliseka "proci" i (kao) nemate vi vise obavezu issplate covjeka! E jadno da jadnije ne moze biti! Sad mi je jasnije sto vas zovu "cigani"! Pa i rahmetli Hajru Hastora su (svojevremeno) "provalili" kad je strancima "prodavao" Vijecnicu, a vi kontate "na guzove"! E' ccc ... ... jadnici i misevi mali, pa sacuvajte makar malo obraza pa izvrsite pritisak na Upravu da se to mirno zavrsi! CIGANI, NE BRUKAJTE NAM GRAD I NE SLUTITE FUKARLUK!
Sinoc mi se na kurcu gospa ukazala.
za bbb -siroki cobra pise da ti svi bosanci jebu mater eto ja necu krmacu jacu ti babu ,tatu i dedu
ZANIMLJIVO JE CUTI OVO DA CE HRVATSKA U SLUCAJU RATA STATI U ODBRANU KATOLIKA IZ BIH, KOJI SAMO SANJAJU DA POSTANU HRVATI. SAMO NEKA ONI SANJAJU,HRVATSKA IMA PAMETNIJA POSLA A VAS NE FERMAJU NI 1%. VI ZIVITE U BIH,A AKO VAM JE DO RATOVANJA BOGAMI CETE SE MORATI SAMI BRANITI. KAZETE ISTO TAKO DA CE SVI HRVATI USKORO NAPUSTITI SARAJEVO, KAMO SRECE DA STE TO DAVNO URADILI. SARAJEVO BI TEK TADA BIO IDEALAN GRAD. JA VAM ZELIM DA STO PRIJE ODETE IZ BIH, JER ONA NIJE ZASLUZILA OVAKVE KRETENE. POZDRAV SVIM SARAJLIJAMA, TUZLACIMA, MOJIM ZENICANIMA I CIJELOJ BIH. CAO
u saraj´vu plavom gradu ostavite svaku nadu NEMA BODOVAAAAAAAAAA NEMA BODOVAAAAAAAAAA NEMA PARA NEMA BODOVA NEMA BODOVA NEMA BODOVA odgovor za Edua, sine moj slatki, jesi li gledo mozda snimak tekme??? posto si sigurno ti bio na tekmi...da ti kazem, 200 manijaka vas je rasturilo u navijanju, halo 200 ljudi, a vas 6-7 milja... sramota za kitice koji slave rodjendan.... a za ove "velike" hrvate, komplex je cudo!!!
haahahahahhhahahhaha jadnice pa ti si ispo iz muslimanske pizde sa Cetnickom spermom,karali su vam cetnici sve od 7 do 77,pa 50 tisuca vam su silovali mama i sestara a vi ko picke i dalje snjima plesete u kolu uz Uzicko kolo,pokazujete da opce niste narod,vi ste jad i bijeda izmisljena koja nezna ni dan-danas sta je,cao poturice i slusaj cece,mice,joce i ostale trofrtaljke a sutra da se zarati pa ovi bi vas cetnici ponovo istrebili........idi ubise glupsone,umorio sam se na jednoga glupoga baliju.
bbb - suti samo suti , suti moj djecace plavi...... a sto se tice deranja , poderem ti guzove da vidish sta je prava deracina ! A i protiv tvoje mame nemam nishta . Ima ona dovoljno jebaca sa ovoga portala !
za bbb-siroki kazes da svako se ljuti imas ga pravo zeljo je prvi (ko se tu ljuti seljak) prvi pocinjes da ujedas za kurac , pa te onda istina boli vasa braca iz hrvatske vas nejebu , budi zahvalan bosni sine , svi ti bosanci jebali mater(nemojse ljutiti boli ce kucku a ne tebe)
za bbb-siroki kazes da svako se ljuti imas ga pravo zeljo je prvi (ko se tu ljuti seljak) prvi pocinjes da ujedas za kurac , pa te onda istina boli vasa braca iz hrvatske vas nejebu , budi zahvalan bosni sine , svi ti bosanci jebali mater(nemojse ljutiti boli ce kucku a ne tebe)
a simpaticno je bilo slusati manijake na grbavici kako navijaju ''gdje ti igras tu smo mi''...........trebao im je neko prije reci da se derbi igra na kosevuuuu...