Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja sebicnost ovog Duljevica,*** sliku svoju
Ufurao se dosta mali sto jeste jeste..Zabio par golova i misli faca..Jos si ti mali Duljevicu !
Zasto slave manijaci? Pa Sarajevo u ovoj polovini sezone odigralo najteze gostujuce utakmice koje su bili Siroki, Zrinjski, Borac, i uskoro kod Zeljeznicara. A Sarajevo je izgubilo samo od Sirokog do sad. Znaci, najgore je proslo i svi nam dolaze na Kosevo u drugoj polovini, sto je ogromna prednosti. Ukoliko Sarajevo ostane barem na 4 poziciji do kraja ove polusezone, mozete racunati da ipak ostajemo veliki favorit za naslov jer ce nam najteze gostovanje biti Olimpik.
Siroki nas jedva uzeo kod kuce i kad nismo imali trenera. I kakve veze imaju rezultati proslih godina sa novom sezonom? Eto i Borac nas je nekad zajebavao kako je htjeo, a zatim ih 1-3 poderali u gostima. Aj ne laprdaj.
Haris duljevic , jbg Uci se dodavati nekad
Ok! Ovo su zadnji bodovi koje je Sarajevo s Mehom Kodrom izgubilo. Protiv aktuelnog prvaka od koga su 3 boda daleko. Sadvocekujem pobjednicku seriju i titulu jesenjeg prvaka.
po meni je ovo ravno porazu... al haj bit ce bolje
Dok je Duljevica i Bilbije DIVOVI nikada prvaci neće biti
E nek im ga je dao Okic, crkli da Bog da, Velezov ljubimac :) :)
kakav svinjski,kao sampion kita mrtva hahaha
ja komentara....nidje veze sa vezom....osim ne pismenosti koja je izrazena kod pjedinih al sta da se radi....cestitke sarajevu kao i zrinjskom ....
k'o da nisi ni ti sa pismenosti na TI !!
amra1922 ...nidje veze ...vjerovatno ...oprosti sigurno 5 minuta skole i veliki odmor ...pa kontaj...
"Divovi" jos uvijek pod sihrima,nema ni ove godine od titule nista
Najbolji rezultat za Željezničar. Nije loše.. Nego, jesu li se opet ovi iz Zrinjskog valjali po terenu k'o vel'ki?!
Prijavila sam ti komentar, čisto iz razloga što je on agresija na pismenost.
najbolji rezultat za širokog ahihihih. mada meni je svejedno ko će biti prvi, da li široki, da li zrinjski :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo Meho!