Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspad sistema u Zenici.
dabogdai u drugoj ligi zavrsili kad imaju sugavu upravu koja otjera vjerne robijase
bice celik opet sampion u remijima u remiima... bice celik opet sampion u remijima u remijinam...
MoSa ljoŽe!
pa ima li u nasoj bih veci klub sa vecom historijom sa vise uspjeha od naseg željeznicara ... GIGANT BOSANSKI
bjavo maji zejo.
Sloboda se lagano vraca u cvajtu!
Slobodi su ova tri poraza zaredom karma jer su se postavili na stranu one dvojice motorista (koji su bili u fukarama) što su prije par sedmica usred dana vozili 200 na sat i ubili nedužnu ženu. Slobodo i fukare sramotite se zbog toga, mozda su vam bili jarani ali ubice ne treba veličati, zna se ko to radi.
E nesto mi pravo drago sto je napokon implementiran logo premijer lige BiH na desnom rukavu svakog kluba. Idu stvari ka boljem. I liga nam je nekako utegnutija. Pa ja. :)
Bravo za mog Želja. Sutra svi uz divove, jedna avlija! Sarajevo, Horde, Bog i čaršija, nek nam živi Bosna, naša država! Manijaci, Željo, Višegrad i Foča, šesnes nas na jugu, al bitna je kakvoća!
Sta je EUROGOL majke ti
aBd porazi su iza nas sad iz utakmice u utakmicu sve bolji , volim te željo !
Idemo prvi, dajemo više ! TM87
Mnogo smo jaki !
adžem bogami kao da je navijač izjave daje pa čovječe ti si sa njima 3 mjeseca spremi ih više da mogu makar trčati,ljudi 16 kornera izveli,stalno pred 16 bili,čestitke manijacima dosta ih je bilo kakva je situacija a pitari nek se kunu u puzigaću sto diže tri prsta i bilbiju koji psuje balijsku majku,toliko
radnik pobijedili hiihhi,keljovci sutra je prava utakmica .Sutra su svi keljovci uz najaci klub u Bosni FK SARAJEVO ,ipak sutra uzivamo svi nemojte da se lazemo mali plavi siptari..
E sisjate ga obojica,ti vasem amidzi a ti ante izaberi nekog svog u ercegovini
Zahuktala je masina grbavicka,melji Zeljo,pisaj ih
GAZI MALE PLAVE SIPTARE SIPTARE