Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta glumi onaj katolik pi ka mu ČELIK ŠAMPION
BILI BRODE DIŽI IDRO TORCIDA JE TVOJE SIDRO . TORCA TROGIR
komentar
HAJDUK je najbolji!!!!!!!!!
AJMO ZRINJSKI ULTRASI SU UZ TEBE. DRKAM NA VELEZA DRUGOLIGASA I NJIHOV OLIMPISKI STADION U VRAPCICIMA hahahahahahah! JADNI STE VI ARMIJA
nek si mu rekao heh A USHA SELJACINO!
MRSH U PICKU MATERINU JEBEM TI MATER SMETLJARSKU GOVNO JEDNO SPLITSKO STO SE KISELI U PRLJAVOM MORU JEBEM TI HAJDUKA GOVNO CETNICKO.USTVARI SPLIT VIDIS JEDNOM GODISNJE KAD IDES DA KUPIS TENE STOKO HERCEGOVACKA JEBENA SELJACKA JEBO TE DINAMO I OSTALA SRANJA OD KLUBOVA IZ HRVATSKE
CRNA-LEGIJA ---------U--------- ZA TICA POGLAVNIKA PAVELICA CUVA BOG HRVATA SVOG, JA SAM U DUSI USTASA! I ANDRIJA VJECNA DIKA NASA ON JE HRABRI LJUBUSKI USTASA. DIZITE SE USTASE VELIKA CE BITKA DA BUDE. ---------U---------- USTASKO CVJECE ZLA.
"EJ ALENE NAPUSI SE KISELI SUPAKA I SMRDLJIVI PICAKA! CRNA--LEGIJA -----U----- HRVATSKA DO SIROKOGA " PEDERU ONAJ GLUPI ODJEBI VISE SA OVOGA SAJTA SA SVOJIM OHRNDANIM I OGRANICENIM PSOVKAMA. POSTOVANI POSJETIOCI OVOGA SAJTA, NE REAGUJTE VISE NA GLUPE IZJAVE OVOGA KOMPLEKSASA. MOMKU TREBA POZNJE IZGLEDA.
hahahahahahahahahahahaah!!!1
bi oni rado u HRVATSKU al ih oni od tamo sutaju jer im se slepaju za njih su oni seljaci kao i za nas al opet kazem ima izuzetaka!
jebem vam mater ustasku, idite vi u svoju hrvatsku!!!! vi ne zasluzujete da zivite u nasoj muslimanskoj Bosni I Hercegovini , ali dzaba kada ne mozete da joj odolite!!!!!!
Joj svugdje vas ima vas USTASA al kad ste tolike mudonje kako vas nikad nema u vrapcicima da navijate!? Alene samo da tikazem ja sam rekao SVAKA CAST SIROKI jer momak govori istinu a ti si pogresno zakljucio majmune glupi i nedaj da te loze ovi latini sa listice seljaci izuzev ovoga momka koji je posten a ovi tutini musketiri neka ti ga dobro popuse i uzivaj ok SIROKI BRIJEG e za ovo saam ti govorio i ti kazes i to ce prestati nikad brato nikad ti to nece prestati! POzdravlja vas vas tuta iz haga a evo i prlic a uSHA SELJACINE sa listice:)
žao mi je što je sarajevo izgubilo ali dobro je igralo
Mi smo balije predsjednika Alije u Glavnom gradu: vlasti,snage i moći.A ti sjedi negdje pod kamenom i gledaj kad će te zmija ujest jebem ti krv da ti jebem...