Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehehehehehehehehe balye pa kad cete svatit da ste seljacine na kvadrat. samo pogledajte sliku koja ide uz vijest i sve ti je jasno. na svakoj utakmici svadje psovke nagurivanja, vrijedjanje sa tribina , pocesto tuce i incidenti na granici sa krvoprolicem. utakmice u prosjeku gleda par stotina gledalaca sto je prosjek za recimo neku Englesku seosku desetu ligu ... uostalom, vi znate najbolje sve a cijeli svijet je glup i lud. zato vam i jest tako.
Pa jedna Gruzijska,Moldavska i Azerbejdzanska liga ispred nas...nigdje veze iskreno..
Ne znam na osnovu kojih kriterija su pravili listu ali da Belgija bude 14., Češka 18. a Rusija 20.? Nema smisla, pogotovo za Ruse. I da, Italija je jača od Njemačke. Rumunjska ispred Portugala xD
Ma za potu.rice je hrkljuš, korida i sjedeća odbojka, šta vam je, nisu ni među 100, ove jest netačna lista...
a na kojem je mestu kosovo pa rs i na kraju herceh pa ljudi moji nemere se u evropu ovak njacin...
Ponavljam,ta lista je cista farsa.Mozda koliko kakvi mafijasi,primitivci tipa Mamic ulazu novca.Jos kad bi ove BH minderpuze pocele ulagati kao sto se recimo ulaze u listicku Mladost.Kvaliteta Javor Ivanjica,Rad,Vojvodina,Zvezda....pa gdje su sada.
Tako je to kad kod nas igraju klubovi iz seljačkih zabiti poput Željezničara.
slazem se sa tobom
Dok god je nama klub poput Željezničmara u ligi, nema napretka...
JEL VAM bed ...familiju citavuuu ustaaaa.
E ONDA SE I ZA MALO MOZE RECI MASHALLA!!!
ma nije ovo tako kako izgleda...zavisi sta sus sve uzeli u razmatranje!!! sigurno su uzeli i finansijsko stanje klubova a tu smo najgori a sto se tice igrackog kadra pa nije ni hrvatska liga bolja a pgotovo slovenska!!!
Zna li iko na osnovu kojih kriterija su dosli do ovih podataka? Tvrdim da nasa liga uopste nije toliko losa i da je sigurno bolja od makedonske, pa mozda i od slovenske.
hahahahahahahahaha bosnjakistan i 100 to mjesto je previsoka ocjena
Da su slovenacka,hrvatska i makedonska liga ispred nas,to nikako.Kunem se u sve zivo da je ova lista obicna farsa.Pa i srpska liga nije nista narocito.Sta to smatraju kvalitetom.Javor iz Ivanjice,Napredak iz Krusevca,Borac iz Cacka,Vojvodina.....Jos da im nije stranaca.