Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2 utakmice zaredom ni minute.A ti edine i dalje govori kako ti trener vjeruje.
Ma *** ih City, i ovaj portal se ponasa k'o da su oni jedina ekipa u Premier ligi
arsenal je zasluzio clanak , kakve su golove danas davali ljepota bozija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bježi Džeko dok imaš vakta.
Džeko je genijalac od igrača, kojem treba vremena i prostora, uz dobru saradnju saigrača. Klupa nije dobro rješenje. Teško je igrati u timu gdje trener očito forsira španske igrače: Negreda, Silva, Aguero. Mislim da bi bilo dobro da promijeni sredinu u januarskom prelaznom roku.
evo free livestream za sve utakmice http://www.streamhunter.eu/football-live-streaming-video.html
Ma *** City ,nikakva ekipa
edin je u kriticnom stanju trnutno bez obzira u kojoj bi on bio sad ekipi malo bi igrao zadnja dva mjeseca je momak u nekim problemima nadajmo se boljim danima za naeseg edina napred zmaju
Idi Dzeko u svabiju i ponovo blistaj...
pa nije dzeko Bog da igra svaku utakmicu jbt
kako god njemu platu placaju il na klupi il na terenu samo je steta posle onakve sezone u Volfsburgu i fizickih predispozicija koje ima da nije išao do kraja svojih mogućnosti ovako je limitirao se posle jednog dobrog transfera..
Dzeko smisljeno te krstasi guse......idi u Arsenal bas im takav igrac fali......Pelegrini crko ako Bog da ai onaj zabar Mancini sa njim Zmaju Edine da je onaj spanac u prvoj postavi kvalifikacija za SP i da je dao 10 golova kovali bi ga u zvjezde...........krmad krscanska
aguero je igracina,dok je njeg tesko da ce dzekson medju prvih 11.
...ako ne smeta Dzeki i porodici mu svaki prelazni rok...ne smeta ni meni vala...