Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam otkud razlog za ovakvu izjavu, remi u zenici je pristojan rezultat. Doveo par veterana i solidnih balkanskih igrača i konta se prošetat bosanskim oranicama. Bićete prvaci sigurno ali nema potrebe za ovakvim istupima.
Pa "Divovi",...ta je bilo? :DKo je diro:D PA zar niste izbacili one Grke iz pretkola Lige Evrope,gdje je slavlje?:D
Divovi .. sarajvo šampinjon
"Predsjedniče" ponjamke ti se u usta i na tvoj klub !
Dzaba vam da trosite milijarde i bilijarde kad se ne voli klub istinski i kada se ne igra sa srcem. Ovo je tipican primjer da ni pare ne vrte gdje trebaju. Sjetite se samo reprezentacije BiH poslije rata. Nismo imali ni dresova ni opreme za nastupe ali igrali smo srcem, o parama i naknadama da ne govorim. Iskreno mo je zao ali tamo gdje se srce ostavi u krevetu ili u kafani, nema herojske borbe jer glava je daleko i samo na pare misli.
Edise nemaš ti pojma o nogometu, ne možeš očekivati rezultate "preko noći" nije ti ovo Vakufska Banka...
Eno usrali se od straha, toliko se boje da nisu sigurni kako i slijedecu odigrati. Imal sta konkretno, recimo da uscuplic od.je.be sa pozicije na kojoj jest. Hocel ko mozak ukljucivati
Ti Predsjednik? Svojim izjavama više me podsjećaš na glasnogovornika. UDARI IH PO DŽEPU, NEK' NEMAJU NI ZA KIFLE. Vidjećeš onda kako se gomilaju bodovi.
amidza je izgleda bijesan ! nema plata ovaj mjesec !
a ja mislio kriza u želji
Idemo divovi! hahaaha
E moj predsjednice, ne radi se to tako. Ako trener nema rezultate, mijenja se trener, trazi se bolji. Ako igrac ne igra kako treba, nogira se i trazi se bolji. Kamara nekih igraca sumnjivih kvaliteta. Ko je doveo te igrace? Smjeni se onaj ko je doveo igraca koji nije zadovoljio, a nadje se drugi koji ce dovesti igrace koji vrijede. Nema klub koristi sto se ti stidis. Nadji igrace koji se nece prepasti kad igraju protiv jaceg europskog kluba. M'Gladbach 7-0. Odmah znas kakav je trener, a kakvi su i igraci. Nema tu puno mudrosti. Jednostavno i jasno, ako imas rezultat ostajes, ako nemas rezultat, noga u zicugu i trazi boljeg. Tako se pravi europski klub. Nema tu sta da se ti stidis. Tvoj posao je da rijesis situaciju, a ne da se stidis. Kako rijesiti problem? Pa jednostavno. Bolji trener i bolji igraci. A stid ostavi nekom drugom.
Jel ovo onaj sto reko da mu se ne igra sa kokuzima :-)
ni amidža ne pomaze :D
FK Sarajevo = politički a ne sportski kolektiv
Jebote tim koji dovodi "pojačanja" iz Makedonije i Srbije.
takav tim je osvojio ligu sampiona
Koje godine!?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bordo tim mislio Cypar odnio bodove sa B.Polja pa i oni ce... Eno i Real je izgubio, mozda ce biti lakse.