"Prestanite s pitanjem o rukovanju"
0
Predsjednik Bayerna poludio na konferenciji za novinare
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novinari o svemu vise pisu/pricaju nego o fudbalu/nogometu
Ha stadion gori neg\' u Zenici
Pusi ga Bayern na svim frontovima...zna se koja je najbolja ekipa u Njemackoj: Borussia Dortmund!
PRAVDA ZA ULI-ja !
ti @Zijad mars na kosovo puna vas je bosna
nek nama ovaj \"1995\" ima njemacko drzavljanstvo i govori njemacki...da nije bilo rate nebi znao sta je dobro...seljo
Edin 23.02.2012. u 10:25 Jest da ja nisam navijac Bayerna al u Njemackoj nega boljeg i bogatijeg kluba...jedan ovaj klub moze da kupi kompletnu Premijer LIgu..zato tisina ! ti mora da navijas za real il barcu i kupujes samo sta vidis na tv.u fudbal se ne igra niti gleda zbog najbogatijih,. snobovi jedni! BvB!
Pa sta primili gol u zadnjim minutama tako ti je to u fudbalu kad kontas da ces odigrati nerijeseno. Golman Basela odbranio par cistih zicera. Sta ces, nekad jednostavno ne ide. Ne da Bayern nije mogao puno bolje igrati, samo sto su opet kontali da ne moraju. Robben postao providan, mogao bi nauciti kakav novi fazon.
@DOSTOJANSTVO To jeste tacno ali se ne smije koristiti kao izgovor da se i dalje ponasamo ili pocnemo ponasati kao njihovi primitivci poput ovoga
Video je izbrisan :)
cisti dokaz da mi balkanci tj bosanci, nisamo seljacine kakvim nas predstavljaju. isti su oni kao i mi, svabe englezi talijani itd. samo sto su bogti pa cesto cesu jaja a mi se kupamo u sirmomastvu. MOLIM VAS, NEMOJTE NIKAD RECI DA SMO MI PRIMITIVNI, ISTI SU ONI KAO I MI.
henes stvarno misli da oni imaju tim za finale...sto je smijesno sinoc su imali srece da nije bilo 2-0...a da su igrali protiv nekog gigantapopusili bi 3icu hladno
Uli je legenda. Ima covjek pravo, j*** te rukovanje, takve stvari se dese u momentima. Cista glupost od medija da tako nesto forsiraju. @1995 - prevod je u kontekstu ispravan. bukvalan prevod od scheisse je sr**e. moglo bi se prevest ko pos*ani al j****i je u kontekstu puno ispravnije. Psovke su vrlo specificne u jezicima i kulturama, kontekst i smisao su puno bitniji od semantickog znacenja Isto na engleski da prevodis- shitty handshake je bukvalno al pogresno, fu***g handshake je ispravno. :)
Pa jesam reko da je smrd.lj.ivi siptar sa kosmeta. Ali fudbalski plac znaci nije mjesto za trku pasa terijera nego za fudbalere. Pozdrav iz Zenice.
Chetalju providni, kao prvo, decko se zove Xherdan Shaquiri. Kao drugo, decko vuce korijene sa Kosova. Kao trece, za tog Kosovara je upravo Bayern istresao 15 miliona. Kao cetvrto, pojedi se od muke. Kao peto, haj mrsh sad odavLe.
primjetio sam kod Basela nekog smijesnog igraca visok oko 1, 65 m, sa siptarskom frizurom... pa hebo te nije fudbal trka pasa pa da on bude na terenu, on treba u kavezu biti, zove se Hakiri ili tako nekako
BRAVO ULLI !!! GAZI JBNE MEDIJE KOJI NA SVU SILU POKUSAVAJU DA UNISTE NAJLJEPSU SPOREDNU STVAR NA SVIJETU !!! TO IM JE U INTERESU, I ONAJ KO TO NIJE SKONT\'O, NEKA OTVORI CETVERE OCI I NEKA IH RASKRINKAVA GDJE GOD UOCI NESTO SLICNO !!! NAVIJACI SVIH KLUBOVA, UJEDINITE SE PROTIV ZLA DANASNJICE (MEDIJA) I POKAZITE IM CRVENI KARTON !!!