Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imaju Belgijanci dobar tim al imamo I mi... bice zestokooo. Sretno nasim zmajevima.
I ovaj Medunjanin , ne moze ba jo i miske trcat vise
Nema amidzinog malog ni na klupi?????? Da se Mesa nije posvadjao sa Safetom ne daj Boze, nema sta drugo biti
vidim sudije iz portugala... alles klar :S
Belgija sto jest jest nikad nije imala jacu reprezentaciju, ali vjerujem u nase igrace i ocekujem dobar rezultat.
jest jaka ali ovaj im trener slab, ofanzivni vezista mu igra defanzivnog veznog, de brujne igra krilo a na klupi ima extra krilnog onom martensa iz napolija... nema on pojma a kod nas je pravo taktika postavljena! svakako su jaki i ovako ali ovo samo govorim da dokazuje da im trener ne zna pa se nadam da ih je i nasavjetovao lose :)
drago mi je zbog ovog povjerenja kojeg Mesa daje Vranjesu. Svaka Cast!
naguz.ice nas bruyne a i da hoce decko je zvijer
Na ove adrese možete poslati poruke našim političarima i zahtijevati da izdvoje sredstva za sport... samo par minuta da se napiše poruka, možda postignemo nešto... to su naše pare i želimo da se troše na našu djecu, a ne njihove reprezentacije i vozni park! [email protected];[email protected];[email protected];[email protected]; [email protected];[email protected];[email protected];[email protected]; [email protected];[email protected];[email protected];[email protected];
Ima li iko u tom BHF-u da napravi našu verziju ovoga??????? PAO Thriskia Thira 13 https://youtu.be/_vMbjqAj_b0
Mogli biste naučiti kako se piše sastav ..