Obavljen žrijeb u Nyonu
0
Poznati četvrtfinalni parovi Lige prvaka
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niđe veze, seljačino!!! kad sarajevo bude u Ligi prvaka onda ćemo te pitat, glupane!!! Jeblo te Sarajevo, za koga navijaš od evropskih \"normalnih\" klubova!!!! LIVERPOOL ZAKON!!!!
BARSA OSVAJA TU JE MESI,ANRI... BARSA!!!!!!!
majke mi, 5. put zaredom liverpool-chelsea... ako u toku jedne sezone ne bude ove utakmice, liga prvaka se ne pika, mogu slobodno otkazat citavo takmicenje...
manchester i liverpool u finalu glory, glory man united!
BARCELONA je najbolja, i nadaaaaam se da se ove godine osvojiti ligu sampiona :)))) Messi < 3
mrzim barcelonu, mrzim liverpool... kako neko moze da simpatizira ta dva kluba, necu reci da navija, jer nitko od vas nije vidio ni barcelone ni liverpoola.. jedan je klub za koji se navija FK SARAJEVO
@ ... / \"ferahija\" : halo papak, javi se ! znas ti kome se ja obracam. evo noci, evo ludila !!! sto bi rek\'o Baho T. hhhhhhhhhhh.. BARCA - bayern, hahahahahahahaha.. jedva cekam po ushima ce neko dobiti. :))))
PAROVI SU DOBRI!ALI MOGLI SU LIVERPOOL I CHELSEA BOLJE PROĆI!
a sto ce sad bayern da vidi kako je bilo sportingu :DDDDDDDDDD
pada bayern i vilareal,a liverpool osvaja sve!! LIVERPOOL
manchester ide dalje,chelzi,barsa i viljareal....manchester united THE BEST...
BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BARSI JE SAD KRAJ. BAYERN JE U POLUFINALU 100%
Mogli ste cekat sutra pa da obajvite Vi neki portal? Idite djeco igrajte klikera, n..abi...jem vas