Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momci su igrali kolko su mogli. Linija između poraza i pobjede nikad nije bila tanja pa u konačnici moramo biti zadovoljni. S druge strane Tursku možemo voliti ili ne volitii i to je stvar ličnog izbora, ali onu reprezantaciju BiH i one momke ne možemo i ne smijemo ne voliti. Nemanja, Emir, Zvezdan, Edin, Vedad, Mirko, Zlatan i ostali sa ĆIROM zaslužuju poštovanje svih. Bio sam u loži u Zenici i svojim očima vidio da se golu koji je dao Salihović raduju svi, ljudi svih nacija. Bilo je to zaista lijepo.
To da si plav a pravoslavac sumnjam. A i ako jesi samo si izuzetak koji potvrdjuje pravilo jer ti je predak izdao pleme i prešao na pravoslavlje. Ako je negdje i bilo \"mješanja\" kako ga ti nazivaš ono nije bilo znacajnije pa se itekako mogu povlaciti generalne paralele. Sve DNK analize u zadnjih 10 godina su pokazale da na Balkanu prakticno nema Slavena, a najmanje u Bosni. Znaci neko nam je svima skupa poturio lazi o \"seobama\", \"srbima\", \"hrvatima\", \"bosnjacima\" itd. A to što reis lupa vidi s njim, on i Tihic su više Srbi nego ijedan Srbin. Posrbice gori si od Srba...
Ko su ova dvojica na prvoj slici?
Pravoslavac sam,deca plava,ja plavkast,roditelji plavooki. Istina je da se narod mjesao.Turaka imas,plavkastih kao sto ih ima mongoloidnih i kratkih bez vratova,specijalna \"in breading\". Imas garavih i Hrvata i Bosnjana.Po Cericu su svi Muslimani u Srbiji i Hrvatskoj Bosnjani. Sto nije posetio \"Muslimane\" u \"karton naselju\" ispod mosta Gazele u Beogradu. Mozda nisu dovoljno Bosnjani jer su garaviji Muslimani?
@hr Nisu Slaveni plavi, vec Kelti i Iliri, tj. Bosanci muslimani i katolici. Još ne vidjeh plavog pravoslavca.
Ala smo ih mogli dotuc ale ale ale... idemo u gladnu Afriku ale ale ale ...
ali lijevi je gadaaan a desni je fincukast nisu ni slicni
kakvi su ovo romi na prvoj slici?
Pogledajte ove, likove posebno sa gornje slike. Pa to su pravi Slaveni, plave kose, pavih očiju, isti Poljaci i Rusi. Jednom rječju pravi Slaveni, bogumilci...
hehehe grad sa najvecim parkom u eurpi....hehehehehe stvarno si upravu.
pored tvoga oka pomodrela sljiva tako ti je mala moja kada te ljuni NAZIF GLJIVA
Istina, izgubili smo 5:1, sramota hrvatske reprezentacije, u svakom slučaju..
NEK BOSNA ZAPJEVA, NEK BOSNA ZAPLESEEEE. ZIVJELA ISLAMSKA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA : )
jel ovo oni \"hr\" što je reko slaviti u srijedu? jel se feštalo do kasno u noć, tamo negdje do 21:15?
Uvijek se ponovo pitam , zašto bosanski Turci (čitaj muslimani), mašu grbom bosne i ljiljanima, srednjovjekovne Bosne koju su uništili?