Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Susic u prvih 11??? Stid me gledat
Zato je tu Avdija da popravi...
Pa bar da je Viscu stavio, ne zna bas igrat lopte ali jedini zna sprintat. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hahahahahahahahahaha, Susšić nam se smije u faceeeeeeee
Oba Susica...
HEH, PA ZNALO SE, STAVIO GERMANIJU AGENCIJU DA IGRA, DA SE REKLAMIRA! TOM GOVNETU JE OTKAZ TREBALO UVALITI ODMAH!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Amidzaaaaaaaaaaaaa
Ovo je za sve one sto su Safeta branili do kraja, zabiberio im Glavonja bez stida. Po ovim nepotizmu ce ostati zapamcen. Dabogda mu se svi iz agencije povrijedili danas i u konkurs otisli... Bljak
Ma nek nam samo Susic ode sa klupe trenera, bice kao da smo osvojili neki trofej! I nek trenira u Parizu, mozda ce ga tamo sad htjeti kao vrhunksi dokazanog trenera. Sretna mu karijera u Parizu !!!
Svaka cast igracima, trudili su se. Imamo vrhunske i kvalitetne igrace, tako nam isto treba vrhunski trener. Onaj ko ima iskustva! Treba neko ko ce imati stretegiju i voditi ih, a ne neko ko ce samo posmatrati sa strane kao posmatrac. Kakav bi Ciro bio trener i podrska na terenu! Davao je sebe u istoj mjeri koliko i igraci! Takav nam treba! Svaka cast nasim igracima, svima! Sretno!
Eeeee bas me iznenadio sto je bratica ubacio u sastav... bas.
i jedni idrugi su klanjali prije meča, a Bog je jedan. i šta sad ? ko će uperiti kažiprste prema nebu danas. Bog zna. šta ono safet mezi dok svira himna, ahahahaha,... ljakse.
Susic je prodao utakmicu. Reprezentacije se ne stidim, ali se stidim ovog sastava i selektora koji je totalno izgubio kompas i koji bi se najradije vratio kuci posebnim avionom (zajedno s braticem).
metni safete kravatu na wall street trenerku.
A kako to da su jedine tri izmjene braticevi igraci iz agencije.
Jos sam zaboravio napisat da mi ovi sto se drze parole BITNO JE UCESTVOVAT Idu na ljubavni misic ;)
neće nam pomoć ni što bišćan navija za nas. valjda je on bišćanin, pa se dio izgubio... bošnjo ba.
susic proglasen najboljim amidzom svjestskog prvenstva :D
Sramota je da je TSS dobio poziv u repku. Još je gore da je otputovao Beazil. Mislio sam da se dno dotaklo kada ga je stavio u utakmicu protiv Nigerije. Ali u početnih 11???!!! Pape, jebo ti Tino mater!! Jedino mi je godra što ovog kepaca neće biti na narednim spiskovima. Nema amidže, nema nižerazrednih igračića.
Safet Sušić Svjetsko prvenstvo koristi da obitelj Sušić zaradi, a ne da BiH osvoji povijesne bodove! Sušić se oprašta od klupe guranjem bratovih igrača: Protiv Irana počinju Sušić, Hadžić i Vršajević! VEČERAS je na rasporedu utakmica 3. kola skupine F u kojoj se reprezentacija Bosne i Hercegovine oprašta od SP-a u Brazilu. Index.hr
Safet Sušić Svjetsko prvenstvo koristi da obitelj Sušić zaradi, a ne da BiH osvoji povijesne bodove! Sušić se oprašta od klupe guranjem bratovih igrača: Protiv Irana počinju Sušić, Hadžić i Vršajević! VEČERAS je na rasporedu utakmica 3. kola skupine F u kojoj se reprezentacija Bosne i Hercegovine oprašta od SP-a u Brazilu. Index.hr
igra sušić umjesto hajrovića koji je bio odličan do sad