Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi se oni dopinguju,sport je odavno izgubio smisao i ljepotu,lova je bitna.
haha pa vijest stara ima 4-5 dana da je pao na doping testu. Nek je, nek padaju liverpoolovi igraci na doping testu ko sto je Gerrad pado pa ih je kosto titule kad je Demba Ba zabio... Mogo su smjesni :D
Sta je tebi lfc skrivio jadnice???
@buhtla pa eto nervira me busanje da je Liverpool neki veliki klub. Jeste, prije je bio veliki klub, zadnju titulu je osvojio prije 26 godina, svakih 10 godina odigra neku utakmicu koja je istorijska (Milan, Borussia D.) i to je to. Super zvuci i himna koju pjevaju navijaci ali fudbal je u pitanju, ne pjevacki show program.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cuj privremeno na 30 dana..