Saobraćajna nesreća u Beogradu
0
Povrijeđen golman Partizana Vladimir Stojković
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za rs . moj komentar vrijedi i za tebe jer si i ti bosanac
a koliko se nesreca desi u bosni svakog dana pa se neobjavi a vi sad o jednom golmanu iz agresorske srbije. sram vas bilo .
cije dete nosis bojana bojanaaaa bojanaa
Neces da cujes za Srbe,a zivis u drzavi sa Srbima.Imas dva nacina,ili da se odselis ili da se naviknes.Just do it.
Ja ne znam dokle cemo biti ovce i prenositi ovakve i slicne vijesti iz srbije. U njihovim medijima nikad ne mozes naci clanak koji se tice Sarajeva, Zelje, Celika ili nekog drugog naseg kluba a da nije clanak u kojem se blatimo, tipa neki huliganizam. Mi za njih ne postojimo osim kad bosnju treba ocrnjiti. Zato boli me neka stvar za ovog stojkovica
i meni noga slomljena pa nikom nista
kletve zvezdasa urodile polodom al anoreksicne smr.a.dulje mu zene, ne bih ni biciklo naslonio na nju
Dokle ba vishe sa ovom nepismenosti stam vas bilo SRIJE novi dan ili ?