Loša vijest za Real Madrid
0
Povreda Pepea, propušta El Clasico?
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Losa vijest za Real ali dobra vijest za ljubitelje lijepe igre - jedan mesar manje na terenu.
Eh što ga Džeko ne štocira u portugalu....
Ne seri, Madridisto. Kad se Spahic bude ovako ponasao na terenu, onda imas pravo raditi takva poredjenja. Vidi linkove. http://www.youtube.com/watch?v=VrJd-BlhWow http://www.youtube.com/watch?v=11enIeWNJbE&feature=related
Normala. Mediji su uspjeli isprat ljudima mozak oko Reala. Sad Real ispada kao najgora ekipa svih vremena. Zašto? Zato što se Pepe bori srcem za ekipu koju igra. Da je u pitanju naš kapiten EMIR SPAHIĆ bilo bi svaka čast spaha nek ga opalio. Ovako onako. Kako vas nije stid? Sa Pepeom il bez idemo na pobjedu na našem stadionu.
Pa i onako bi igro samo 20ak minuta dok ne dobije crveni, kao i uviek. ;) Zato bolje nek i ne počinje, pojačat će tako ekipu :D
EJ NE NAVIJAM NI ZA KOGA AL OVI BARCINI NAVIJACI SU STVARNO NEKULTURNI,PA VIDITEL VI SVOJE RECENICE,STVARNO STE OPTERECENI REALOM..
pa majmune što to ti vidiš dobro u njemu kao stoperu??lik ima neke ispade koje kadeti i juniori 2.BiH lige ne prave.dvije utakmice Reala i Barcelone si pogledao i pokupio si pamet svijeta blaonja glupavi.
www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com www.smjesne-slike.blogspot.com
eee u Barceloni je -5 pa vi pricajte sta hocete xD
Real nemoze nista Barceloni a Barcelona nemoze nista Espanyolu i tim manjim ekipicama . i na tim gube i zbog toga imaju -5
ko ce sad cedulje nosati kad nema ovog cobana :D
Najgora generacija koju je Real ikad imao...
..uh koja vijest..sa Pepeom ili bez njega..isto im se pise..
http://www.as.com/futbol/video/peleas-pepe-barca/20120116dasdasftb_31/Ves
Real ako pobijedi Farcu,to ce biti minimalno 1-0,sa jednim sutem prema golu i posesija lopte ce da bude 15% za real.Tako da ne zavisi ni od koga.Mogu imati 10 pepe-a ili ni jednog isto im se pise.
JEDAN JE PEPE !!! JA BAREM ZNAM ;)
@ Ozil Svaka njemu cast kako igra protiv ostalih ekipa i koliko pomaze u fazi napada. Ali lik je konstantni favorit za crveni karton. Messi i ostali ga sevaju ko budalu a on ih klepa po nogama. Malo me njegova smotanost podsjeca na Lucia iz Intera. Carvalho mi je duplo bolji.