Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vraca se covjek kuci :)
Prvo, Lewandowskog nisu kupili vec je dosao kao slobodan igrac. Ogromna je razlika. Gotze je placen tada rekordno za Bundesligu, 37+ m€. Hummels je sam zatrazio transfer u klub gdje je poceo karijeru. U Minhenu su mu roditelji i sva rodbina, i djevojka iz Minhena. Zasto se ne bi vratio? Eh sad, cijela uprava BvB-a treba podnijeti OSTAVKU! Ovo je vec zalosno, Barrios, Sahin, Kagawa, Gotze, Lewa, Hummels, Kuba...Odose im najbolji igraci.Zasto niko od tih igraca nije vjerovao u projekt "BvB"?
Dodajmo tu jos i Perisica i Kampla. Zaista, ogroman problem Borussija ima sa debilnom upravom. Izgleda da oni ne znaju ubijediti igrace da ostanu, ne znaju ih motivisati da sa njima igraju ligu prvaka, te da grade tim koji ce ici i u ligi prvaka do kraja. Zasto na primjeru Kagawe i Sahina nisu dokazali drugim igracima da im je u Dortmundu najbolje? Neka dovedu sposobne ljude. Zasto su legendu Sammera pustili toliko dugo bez posla, pa covjek kasnije preporodio Bayern?
Bayern smece od kluba,osakacuje bundes ligu da bi lakse dosli do nje
Hummels bi bio sjajan u tandemu sa Boatengom, dvojac iz repke puno boljeg stoperskog para i nema na svijetu, alaba lijevo, lahm desno, martinez, thiago i vidal u veznom redu, i u ofanzivi douglas costa, muller i lewy vrlo kvalitetan sastav
Ovaj Bayern poceo ko Real, fakat su mi se zgadili nakon posljednjih par sezona.
HEBO VAS PAMPERS I PELENE UDJEM DA PROCITAM CLANAK POCNE MI PRICATI O PAMPERSU!!!!
Instaliraj Adblockplus i neces vise imati tih problema
Bolje mu je otići u strani klub nego što je ovako pljunuo na klub što ga je napravio.
Opet Bayern vidi nadolazecu konkurenciju i odmah po starom receptu..
karina liga, jedina liga gdje jedan klub odskace od ostatka lige finansijski jedno 5 puta
istina najnezanimljiviji su
Jedini klub koji postuje pravila kupovine i prodaje igraca, koji trosi onoliko koliko zaraduje i jedini klub koji je uvijek u plusu i nikome nista ne duguje, a uvijek je medu top 3 kluba. Ovo ostalo trosi ludo, a izvlace se na sponzorima, dresovima, skupim kartima, TV pravima itd. (vecina su sami sebi sponzori). ...Ovaj Bayern je jako jadan klub.. :)
placi Dortmund tu pomoci nema....
Welcome home 🏆
lova busi gdje lopta nece