Saigrači spriječili veći incident
0
Potukli se Gary Medel i Emir Spahić na treningu Seville
Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavom ga Spaha, nece na fakultet
ja mislim da spaha nije kriv,al u qurcu!
Neka si ga Spaha pa makar te izbacili! Da li iko zna zasto se ovo dogodilo, Spaha nikoga ne bi dirao, ako ga ovaj ne uvrijedi! :D Spaha kralju
On meni nema Bosne...
za ovoga treba susic izbaciti iz sastava za brazil i mozda meksiko. ne treba nam ta sramota u nacionalnom dresu, bolje deset golova primiti nego on da bude u odbrani i da primimo 6 golova.
Dobro je ovaj proso da mu spaha nije poslo svoju mafiju mozda bi zavsio u nekom skupocjenom kovcegu...
aaaaaaaaaaaa...
Fast and Furious Zone # Novi Cs 1.6 server. Ip servera:188.138.84.62:27108 Cijena admina je 5 KM. SVAKE NEDELJE PRVI NA RANKU DOBIVA FREE ADMINA ! Udjite i zabavite se. Pozz.
to spaha, pokaži im ko je najjači u ekipi. on će tebi nesto govoriti. drugi put ih razbij sviju
dobi ga spaha po gujci.
ovaj ubi jadnu poturicu.
Sramoti Zemlju, sramoti sve nas, zbog takvih nećemo daleko.Svi su ga cijenili u Rusiji ali sjetite se zašto su ga otjerali kao zadnjeg dripca. Ljudi ga preporučili u Monpelje a on u pola godine zbog ispada primitivluka dobi 7 pa 8 utakmica kazne .. cijela Francuska i cijeli Svijet imali priliku vidjeti zbog čega. Naravno da su ga iz Molnpeljea brzopotezno \'\'otpustili\'\'. Sjetite se utakmice protiv Francuske, zapinjanja igraća petom kada ga je prošao ii ključnog trenutka na utakmici, A sada je ovo samo očekivani nastavak. Prvi novinar koji napiše istinu o njemu će takodjer dobiti \'\'porciju\'\' a vi koji odobravate sve ovo ( na ovom forumu ) i obračunavate se na najprimitivniji način sa kritičkim mišljenjem i drugačijim, stavom zapalite jednu i mučnite glavom.
sPREMNI DA PLJUJETE SVOJE, BAGRO IZDAJNICKA..PODRUMASI I KLOSARI.. ZIVIO NAM SPAHA, I NECU UGASITI CAPS LOCK. SRAM VAS BILO
spaha ba otresi tu cileansku budalu kako bi mu sergej odvrnuo glavu ko saraf
vidjet ces drugi put za ovo Spaha !!!
ovaj medel je prgav oduvijek...
SPAHA - udri VLAHA haha