Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://thetotalsports.com/ Posjetite nas! I danas smo izbacili sjajne parove sa analizama!
Za dobrim konjem prašina se diže
kako da raja čuje za tebe: Spomeni Mourinha u negativnom kontekstu
ja sam totalno zbunjen!!!!!!!!! pitam se dali je to sad potpredsjednik Reala ili Barcelona??? ako neko zna volio bi da mi objasni dali ovi sa klix-a zaposljavaju iz Maoce ove likove?
a valjo im je kad su uzeli ligu i kup .... dovoljno govori koliko su "ljudi" madridisti ... kapa dole mou svaka cast na svemu - covjek koji je prvi u potpunosti razbio barcin tika-taka totalni fudbal ... sretno .... FCB 1899 Mes que un club
...harizma iliti karizma nije isto što i ekscentricnost ili mozda konflinktnost tj ukratko markantnost..... s obzirom da ne nosi nikakve potpetice, minice, neke mindjuse, tetovaze lude frizure i sve ostalo sto je prilicno ekscentricnim osoba on nije ekscentrik... a glavna osobina konfliktnih osoba jesu konflikti...stoga mozemo zakljuciti iz vidjenog i procitanog da je Murinjo najkonfliktnija osoba- tj trener u historiji...a nikako najkarizmaticnija! recimo veliku karizmu ima veliki General trener Hitzfild...recimo Heynecks...Gvardiola...! Murinjo je samo agresivan i konfliktan te zbog toga markantan!
10/15 pogodenih listica, 6131 kn plus samo u petom mjesecu, banka se povecala sa pocetnih 5000 na 18178 u dva mjeseca!! Prijave za nove članove još 1 dan zato požurite!!! somich.bloger.hr
halo Klix???Sta potpredsjednik Reala,a dole potpredsjednik Barcelone?????pa vi stvarno ne gledate sta pisete!!!
Ma i jeste potprijesjednik Barcelone, vidis da levati ne znaju ni gdje su suplji a kamoli sta pisu.
Suplji su oni na sve strane:D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
boli ga neka stvar,ha ya...ima li ijedan trofej da ga nije osvojio