Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Sarajevo.. Sretno Željo u LP :))
\"NEVER FORGET SREBRENICA\" svaka cast
Bravo za pobjedu i parolu :) Pozdrav iz Zenice :)
Ne idem na utakmice Sarajeva samo radi nafurane djece, šabana ili ti ga wanna be huligana, vazno je da to nosi nike, torbice i da se furaju, a niko se ne smije potuci.. Nema sta, kako bi volio da dobiju da igraju protiv CZ da im pokazu Delije kako bi se pitari razbjezali (ovi balavci, stariji bi ostali)
bila je pjesma 5 komada 5 komada to je naša nada......svaka čast Sarajevo.
IGRACIMA I PUBLICI SVE CESTITKE . ALI BUDIMO REALNI , DVA PRIMLJENA GOLA NA SVOM TERENU OD EKIPE KOJA DALEKO ISPOD KVALITETA JEDNE PROSJECNE EVROPSKE EKIPE NE DAJE PRAVO ZA OPTIMIZAM PROTIV NEUGODNIH BUGARA . NE ZANOSITI SE NEGO BITI CVRSTO SA OBJE NOGE NA ZEMLJI . ZELJI PUNO SRECE U MARIBORU .
kosevo nece nikad napunit ako im nedodje neki gigant iz lige 5 toliko o ljubavi
AAAAAAAAAAAA LJEPOTE CITAM I NEVJERUJEM DA NEMA VRIJEDANJA I PREPUCAVANJA U TOLIKOJ KOLICINI BICE NESTO OD NAS IMA PONEKI KRETEN ULETI SA KRETENSKIM KOMENTAROM ALI OVO JE ZA POHVALU BILI ONI KONOBARI ILI NE 5 KOMADA JE 5 KOMADA SA ONAKVIM GOLMANOM SVAKA POBJEDA JE USPIJEH PUNO SRECE PREOSTALIM KLUBOVIMA U NAREDNIM TEKMAMA A POSEBNO KOMSIJAMA I KRV SVOJU ZA BORDO BOJU
HzSa 1987 :)
Šta ističete sliku onog huligana?
Što bi klingonci rekli:\"kjf vhrrrjh ggashh ffek lklk\" slobodan prevod bi bio, Narod zna...
http://www.youtube.com/watch?v=pZpVuqfbZAo&feature=related
haha koji li su jadnici onda bili ti Hiberniansani
Dobro je bilo.Prolaz ne bi trebao doći u pitanje.
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
E braco hordasi svaka vam cast na odlicnom navijanju i velikoj podrsci.Sarajlije nek vam je sa srecom u daljem djelu takmicenja
dva od ovih levata je zalosno il se uozbiljite il nas ne brukajte u bugarskoj bolje odmah ispasti