Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nego sta smrt srbima uh sto vas mrzimo fuuuuujjjj.volimo te nasa ponosna bosno srce kuca samo za jednu naciju.Allahu ekber
srbi, skidajte tu krpetinu. zaklanjaju vam trobojku
Bosanska zastava je ružna i ni na šta ne liči. Po ljepoti je u rangu sa barjakom EU i kosova, í sve imaju žuto plavi vještački kolorit...
Smrt tebi kretenu, a ovo je vec skinuto, ekskluzivna vijesst od mojih drugova
smrt srbima ...
*aplauz*
Q@srle: Svaka cast! Ali valja to liku poput Raše obrazlozit. Srbi su uvijek bili dio Bosne i Hercegovine ... a sto se oni ponasajo kao dijasporci, to je njihov problem .... DANAS IGRA BOSNA I HERCEGOVINA, SVI NJENI NARODI/GRAĐANI/SELJACI/INTELEKTUALCI .... DRZIMO FIGE!
svaka cast momci....... I pokazite im da nemamo nista niti protiv srpske zastave niti srpskog naroda........ RESPECT
svaka cast :)))
Rašo: planina ne razlikuje vjere ;)
vidim neku jadnu trobojkicu, hahahahahaha, deset puta manja
Džaba ste je stavljali.Zna se da je Maglić srpski vrh.Kad dodje sledeća ekspedicija mi ćemo je skinut i služiće kao trofej na nekoj od utakmica.
Svaka čast momci!
svaka vam cast!
Srpska zastava je smece na vrhu bosanske planine. A smeca svugdje ima... samo ga treba u kontejner :)