Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako si vjerovatno pisao i prošle godine, pomirite se! zabijajte vi i po 10 golova kad će vam najmlađi sastav koji je ikada osvojio Njemačku ligu opet klepiti titulu,. djeca vas guze oo Bavarski Divovi! :D
Heja BVB !
svaka cast za proslu godinu,bili ste bolji,ali ove godine mi smo ti koji ce osvojiti bundesligu,a boga mi i Champions League....
samo nek su onaj ofirni bayern sklonili u sjenu
vidi se da ti bayern lezi u grlu i gusi te. mene libo racku za kajzera, za to koji su, za to ko tamo igra, i za to jel gube ili pobjedjuju .... jednostavno sam dobio majcu u izbjeglickom kampu i od tada navijam za bayern. ali tebe je bayern ocigledno zapeo a jos mene osudjujes, nizasta. ali ako vec hoces sjeti se ovog na kraju sezone ili iduce godine kad budete pusa ko leverkuzen kad im je otiso ballack. igrat esuper ali to je samo jedna epoha.
a svaki clanak o bayernu je ispracen o bvb-u bla bla bla. a isto tako je ovdje sve ispraceno o tome da je neko srbin, hrvat ili musliman.
svaki članak o Dortmundu je popraćen pametovanjem navijača Bayerna
meni je drago da ima konkurencije u bundesligi ali ne varajte se nekim pricama u komentarima tu ljudi bayern je no.1 pa onda svi ostali dolaze u njemackoj pogledajte historiju pa pogledajte u koliko takmicenja fc bayern igra trenutno i u kakvoj je formi bvb igra super i dobro formu drze vec 2gu sezonu zaredom neosporavam to ali.. najteze ih tekme jos cekaju.. a ove price neke mrznje ko fol neko mrzi bayern ili dortmund kao tim i neko prepucavanje to je sve djecije.. velik klub veliko zbivanje oko njega kakav snobizam nigdje veze.. treba uvesti +18 zakon ovdje za komente viva FCB :)
ZARADITE NA KLADIONICI!!! Profit 13 750 kn BESPLATNO u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 3150 u 10 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, već svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. TRENUTNA BANKA: 19 900 kn, STANJE LISTIĆA: 30/64, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Lijep pozdrav i svratite na: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR
konacno jos jedan klub da dominira Bundesligu. Dosta je Bajerna vise. Njihov uspjeh temelji se na kupovini vaznih igraca unutar lige. Tako slabe konkurenciju. Ovih godina ima toliko dobrih igraca u bundesligi da nemogu sve to ni kupiti.
p.s zaboravio sam tipove obučene u kondome koji sjede u \'T\' formaciji, takođe asocijacija na divove..
Mene tvoj klub posjeća na Kineske i Indijske turiste koji blicaju po stadionu,. dijasporsku zanimaciju, valjda maice dobijali po izbjegličkim kampovima i na kraju riječ SNOB. ako znaš šta je to, vjerovatno znaš jer si vjerovatno i sam takav,. nikakav strah od vas nije, ponavljam ni djeca vas se ne boje al\' kajzer Franz nije više u vrhu Njemačkog fudbala,. poveži malo što vam ne ide osvajanje lige baš od kad\' se Franz penzionisao!?
ajd bola. vidi se da ti bavarski divovi leze u grlu. a znas sto. jer ste super ove i prosle, ali ce te propast ko vecina klubova i opet 10 godina biti puša. i tih 10 godina ces plakat i mrzit bayern. ali nisu ti oni krivi nego bvb. sam se malo zeznuo kad sam napisao 10 godina. 97/98 ste nesto osvojili. A ZNAS KOJA JE RAZLIKA IZMEDJU MENE I TEBE. JA DORTMUNDU SKIDAM KAPU ZA IGRU(OSIM LP OVE GODINE) A TI MRZIS BAYERN JER SE GA BOJIS.
@Vjecna Vatra samo se ti nadaj, Dortmund je institucija, i može samo naprijed. to što su povećali planirani budžet nije znak krize već sve veće moći. Hebo te Bajern i ti njega
poskupljuje jer ce se rasprodati pola ekipe do iduce godine pa hoce da zaradi klub.. ne moze klub kao bvb09 drzati neke dobre igrace vise pa uzeti ce ih europski giganti sebi a i ovi ce jedva docekati da odu u veliki klub neki da svoje karijere izgrade.. to ja mislim.. i onda do godine standardno dominacija fcbayern po navici :)