Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva utakmica, spektakl, Amerikanci se vec poceli veselit novoj pobjedi kad ono Varela izjednaci, sad i Njemackoj i SAD-u godi bod u zadnjoj tekmi za prolaz a selektori Klinsmann i Lowe se znaju u dusu, bit ce zanimljivo ;)
manas u srcu amazone gdje vladaju velike sparine,portugal i amerika trce ko ludi ,bore se,nema opstrukcije igre.kamerun-hrvatska isto tako.engleska-italija isto tako.trce ljude jer su dobro pripremljeni
ovaj portugal je uvijek bio nula. sve neki foliranti sa tetovazama, da im nije ronalda nikad ne bi igrali na zavrsnicama.
Da ne bi gola Nania sad bi se CR uveliko pakovao na godišnji. Na utakmici imao 5 i po šuta na gol, od toga golman jednom branio ostali u helać. I na kraju centaršut. Na prvoj još gori. ovo je sve s prve utakmice što se vidjelo od njega. http://abload.de/img/vsdeutschland2uzr4t.gif http://abload.de/img/kmeivsdeutschlandsmalvescx.gif A jedan je od najupdljivijih na terenu s frizurama.
spasio ih do idućeg kola
Kako ih je spasio?
Uzgred, SAD imaju dobar tim koji zasluzuje visok rezultat. Navijam za njih da ga I ostvare. Pokazuju hrabrost, predanost, timski duh, psiholosku snagu I vjeru u sebe (a ne kao kod nas selector slavi poraz protiv Arg. - ko su ba oni pokazao je Iran).
Mogli ste vidjeti sinoc koliko se brzo lopta krece od noge do noge, oslobada prostor I brzo trci / transformise ekipa. Klasican i spor fudbal 80-tih koji na ovom SP prakticira recimo Italija I BiH vise nema produ. Igraci moraju biti fizicki, psihicki I takticki u potpunosti spremni za takav tempo utakmice inace im preostaje samo polu-bunker.
E kad bi i mi imali trenera stranca,koji bi imao autoritet i kojem gospon Dzeko Silajdzic i kapetan Spaha ne bi smjeli pisnuti a kamoli da diktiraju taktiku i prvu postavu u repki, mozda bi onda i mi daleko dogurali na ovoj najvecoj fudbalskoj smotri na svijetu... Samo red, rad i disciplina.I naravno igrati SRCEM 200% i ginuti na terenu.
Volio bi i ja da se selektoru niko ne mijesa ali vidili smo njegovo razmisljanje u zadnjoj utakmici kad smo igrali bez lijevog beka. Steta sto se nije niko umijesao, ustvari steta sto ovaj kreten ima veze sa reprezentacijom.