Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto niste objavili da Misimovic pregovara sa Sarajevom jeli Klixovci ,mozda da ima bradu i da igra Al isla abad el hamdul il abul fk arab bi objavili !?
Mislim ovim komentarom nisam nikog zelio uvrijediit ili nesto prebaciti na nacionalizam ali gledajuci "nove vijesti" imam osjecaj da moras biti IDIL,ISIL,picke materine da te odmah objave,a sto nam u ovoj seljackoj ligi,ili neki nas klub,pregovara sa legendom kao Miske,ma nema od toga nista,ajd za 3 dana,kad objavi neki Hr portal onda cemo mi Copy.- Pasta i eto :D
Švabe dominiraju, stvarno su prejaki.
nacisti najjači na svijetu
Švabure nakon 100 godina uzeli Špance yess