Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek je siroki dobio licencu. imaju lijep stadion, imaju i svasta nesto drugo. pa, nisu nam djaba hapali onolike konvoje u ratu i tako to. investirali ljudi(?).
Dosadno, dosadno, dosadno, dosadno, dosadno, dosadno, dosadno, dosadno, dosadno, dosadno, jeste znali da je Siroki dobio uefainu licencu?
Chelsea ce biti sampion Evrope!! prognoza Chelsea 2(3)-(3)0 Monaco
steta, ja sam navijao za deportivo
ma hajd neka prodju ove ekipe sto se nije niko ni nado dobro je to za fudbal al zna se finale porto-monako 0:1 dado prso
Svaka cast deportivu na dosadasnjoj igri, ail je port sinoc jako pametno odigrao. Veoma pametno i tesko. SVAKA IM CAST.
ma sad kad je ispo deport moze ispast i monaco boli me kurac vise,al doce glave i collini samo polako jebo li ga onaj caca berluskoni!
sasvim tacno upitnice
Porto=lakat,prljva igra Porta je donijela pobjedu protiv tehnike i lijepe igre Deportiva,nazalost i sudzenje je tome doprinjelo.
hajmo chelsea, chelsea, chelsea, hajmo hercegovino!!!!
monako osvaja ligu
kako glupo polufinale. jos i jedini gol postignut iz penala
Final: Porto - Monaco....to je sigurno!