Prebačen na intenzivnu njegu
2
Porodica i klub bez saopćenja o Abidalovom stanju
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa srecom legendo...
S bismilom
Ovo je samo blijed pokusaj, nazalost poremecenog insana koji naravno mrzi Real Madrid. Da navijace tog kluba predstavi kao stoku. Medjutim njihovi navijaci, kao i svi normalni ljudi u svijetu solidarisali su se i iskazali podrsku Abidalu i njegovoj porodici jos od prvohg dana. A ti bolesni mozgu.... lijeci se.
[email protected] nepismeni i pokvareni, neinformisani idiote iz septicke jame..od brata dio tkiva uzet..
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/427803_377950668894701_132597280096709_1187202_617163747_n.jpg Nije bas tako da je bez obavjestenja
sretno bilo fudbalercino
Nije ni tebi lako
Hajmo Abi !! Izdrzi !!!
prihvatiti ili odbaciti donirani organ E moji novinari, KUPLJENI, KUPLJENI....
Brz oporavak ti si jedan od rijetkih cijeg nisam osjetila