Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komiti su prijatelji sa ovima koliko se ja sjećam...
Znate u cemu je problem uopcenito i kod nas i u svijetu, policija je uvijek i iskljucivo uvijek prva gdje je kakva guzva, uvijek prvi izadju na tu rulju i nerijetko se desi da bude povrijedzenih policajaca.A iste te zastitarske sluzbe, barem kod nas sto se tice, na prvi znak ''guzve'' fataju se magle, iako su placene za odrzavanje reda i mira.Postavlja se pitanje cemu sluze zastitarske sluzbe?Da uzimaju pare?Nadalje rad nasih ''zastitarskih sluzbi treba sagledat i u cinjenici da su nasi BH klubovi se naplacali kazni i kazni, a zastitarske sluzbe iako masno naplate svoje usluge ne snose odgovornost zbog toga.I onda je naravno najlahkse pljuvat po policiji.
Schalekovi pristalice nisu dobro prihvatili postupak policije koja je u konačnici uz pomoć suzavaca i pendreka policija ispraznila cijelu tribinu.....ko sasatvi ovu recenicu majko moja :o
Policija je napravila grešku u ovom slučaju. Nije bila zastava Makedonije u pitanju već zastava jedne podgrupe Komita iz Skoplja ako se ne varam. Navijači Schalkea i oni su u dobrim odnosima i normalno je da se ta zastava pojavljuje. Policija očito nije dobro razumjela o čemu se radi pa je zato i nastao problem. Iz Schalkea ništa nisu pogriješili time što su tražili objašnjenje od policije.
Nebi to smjeli. Utakmice su javni skupovi, prisustvo organa reda je obavezno
vidis da smiju!
E to samo misliš buraz.Gledaj ovo.U jednoj istočnoevropskoj Zemlji kažu obratno.Utakmica je PRIVATNA ZABAVA platio si kartu da budeš na stadionu i Policija nemora to da obezbjedjuje nego zaštitarske firme koje su jeftinije ????
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je prava drzava, policija salje svoje snage da obezbjedi uakmicu gdje svu korist odigravanja iste ima samo klub, a onda isti klub nadje razlog da pljuje po policiji. E sada lijepo platite zastitare pa neka oni obezbjedjuju utakmicu a ako se nesto desi onda ce biti kriv klub jer nije obezbjedio odrzavanje janog skupa. Ovo se i kod nas treba iskoristiti u mnogo slucajeva.
A ko placa porez od koje se finansira ta ista policija ? Neki tupan u policiji ce da dobije otkaz, pa ce onda da se vrate lijepo na stadion i da se ponasaju kako treba.
Švabo je bog!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sacica majmuna svuda ima.