Navijači uvrijedili Toma Adeyemija
0
Policija istražuje incident s utakmice Liverpoola i Oldhama
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona tri go*nara sa kapama ruznim, mamu im !
Pricica za laku noc: nekad i sad. Nekad: trener Jedinstva Aide Mihajlo Vukovic zove time-out, igracice se okupljaju oko njega. Razija Mujanovic (place): Treneru, vicu mi sa tribina da sam musko! Vukovic: Ma boli te k.u.rac, samo igraj. Raza zapanjena, svi se smiju, dogadjaj ostaje upamcen kao anegdota. Sad: Liverpool dere nizeligasa Oldhama, ali igracima gostiju smetaju provokacije domacih navijaca. Tom Adeyemi (place): Vicu mi sa tribina da sam crnac! Podizu se novinari, fudbalski savez, Scotland Yard, citaoci sarajevskog portala su ogorceni, pregledaju se snimci svih kamera, ispituju se prisutni, vojska proglasava mobilizaciju, isplovljavaju razaraci i lansiraju se sateliti da pronadju monstruma koji je to viknuo. Zato koristim priliku da svim papcima koji su uzasnuti ovakvim dogadjajima jos jednom je.b.em njihovu zabezeknutu mamu. U ime preplacenih kmekavaca, dakako. Good fight, good night.
ti nisi glup, ti si retardiran !
15. okt. 2011, igraju L\'pool & ManU, u 57. min. P. Evru (crnac) faulira L. Suarez (ni bjelac ni crnac nego nesto izmedju). Obican faul, Evra se previja kao da umire. Navijaci ga vrijedjaju sa tribina, Evra izlazi van terena, ljubi grb na dresu. Vraca se na teren i ide za Suarezom. PE: Zasto si me udario? LS: Zaboravi, desava se. Evra ide za njim, psuje mu sestru i ponavlja pitanje. LS (ocito mu puca film): Porque tu eres negro. Puca film i Evri, koskanje, sudija ih zove sebi. Suarez se izvinjava i pokusava pomilovati Evru po glavi. Evra ga odgurne i nastavlja: PE: Ne diraj me, juznoamerikance. LS (vidi od pomirenja nema nista pa nastavlja i on): Porque, negro? Sudija ih opet smiruje, igra se nastavlja. Dvije minute kasnije Evra faulira Kuyta i dobija karton. Vice sudiji: You\'re only booking me because I\'m black! Epilog: LS kazna 8 tekmi, PE nista. Evra koji je i u svojoj repki bio kaznjen 5 tekmi za pobunu. Yebali vam ti preplaceni crni kmekavci mamu naivnu.
to je taj cuveni kop, to je taj slavni klub (koji nije osvojio tofej EPL unazad 20 godina) to su cuveni navijaci koji daju podrsku igracu kome je presudjeno radi rasistickih uvreda... PA JADNI STE DA JADNIJE NE MOZE, sa vama samo onog zabara Mancinija mogu porediti COME ON UNITED!!!!!!
ej jest mi drago sto vi lesinari od novinara ne znate
glup si -.-\'
jale jébem li ti nerodjenu unucad na porodu
Ko mu je kriv kad je crnac... http://smjesne-slike.blogspot.com/
Navijac: \"Porque tu eres negro, heheh\" Igrac: \"Kmeeeee.... rek\'o mi da sam negrooooo...\" Kad mu drugi crnac to kaze, onda je faca i cool, yo brother, whazz up my nigga, ovo-ono... kad mu bjelac kaze onda je uvreda, jakako, sta drugo. Plus, zar je potrebno uopste pojasnjavati kako ce navijaci uciniti sve da ometu protivnickog igraca? Zato ukrcat na brodove i mars nazad u Afriku pa tamo placi.
Seljačine iz Liverpoola ! Evertonci su gospoda za njih.
stoka !
rekli mu guzit ćemo sosonu mamu prije tebe(a to je puno ljudi), a on se naljutio...htjeo bit prvi
ispravka: rekli su mu da nema Bosne
to samo kod nas ima....ono što ćesto govorite...stvarno smo mi seljaci zaostali...mi govorili messi messi samo.. i malo se laserom poigrali, a naša gospoda veli...joj alaj smo seljaci pa to nema nigdje... kao oni znaju