Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pape ssta cekas zovi drota
E ovo je Milicija, zamisli naseg drota da uklize..stomak mu ispadne, ono drzi kapu jednom rukom, tiket iz kladionice mu ispada lagano..
haadzialagic :)
Ja cuo iz pouzdanih izvora da se murjak zove Adolf :D
kako mogu biti balav ako sam spomenuo miliciju?! a burazere kad je bila milicija, nije ti bilo tih narko kartela, moj burazere.
Inače, Edin Cocalić je za pobjednički tim odigrao svih 90 minuta.
Da ovako Vasilić ili Bogičević sruše nekog protivnika u Željinu šesnaestercu, Vukasović, Skakić i Valjić ne bi svirali penal.
Ovo je Policija balavi papkaru a \'Milicije\' imaju zemlje kojima vladaju komunisti ili narko-karteli
Stoka genocidaška, čudo ga nisu roknuli na licu mjesta
Jeli dobio crveni??
Throw the jew down the well...
...Hađialagić....;)
nek si nas prosvijetlio, inace ja vise vjerujem vama propalicama medju ateistima nego umnim ljudima
Židovska g.o.v.n.a usmrdjela...
Bog ne postoji drugar !!!
Ebo te da li si ti normalan, ako bogda da ima onaj svijet, ahire,t pa da te bog kazni za bolesni um.
to je onaj sto bi te rastavio na dijelove samo jednom kad bi te spuco, a ovi papci sa portala su makar mogli reci da li ce neka televizija prenositi te borbe, ma.t.er im je.b.em lijenu