Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio da je i on imao majicu srbija do tokija, kad ono tamo, on se neshto posvadjao...
treba kaznit i sudiju što je pustio utakmicu da se igra dok real ne zabije gol
buhahahaha
Koliko je bilo izmjena tokom utakmice, koliko je bilo raznih prekida igre? Izracunaj i dobices da je sudija morao minimalno produziti 4 minuta. On je produzio za 5 al to opet nista ne mjenja jer je Real zabio gol u 3. minuti nadoknade.. jel tako? Mora da navijas za Barcu ili nesto slicno pa si tako pametan..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba kaznit i sudiju što je htio pustio utakmicu da se igra dok real ne zabije gol
Daj ba nisi normalan.. Sudija produzuje utakmicu na osnovu izmjena igraca, svaka izmjena je po 30 sekundi, bilo je 5 izmjena to je 2 i po minute. Ostali razlozi za produzenje su povrede igraca, iznosenje igraca sa terena, huskanje, gurkanje, svadjanje, neke radnje kojima se namjerno pokusava izgubiti vrijeme i jos tonu stvari.. Nije to bosanska liga vec finale lige prvaka i molim te ne seri jer ti ljudi nemaju bosanski mentalitet pa da sve štimaju i namještaju, sve mora da bude po PS-u... Ako ti je muka sto je Real prvak evrope, idi se baci sa najvece zgrada, na glavu pravo.. pozz
a zašto je onda u utakmici dortmund - real bilo 4 izmjene + 6 žutih kartona u drugom poluvremenu sudijska nadoknada 2 minute (dakle nadoknađene su samo izmjene sve ostalo što je izgubljeno zbog faulova, žutih kartona itd nije ništa nadoknađeno jer to tada realu nije odgovaralo)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ZALIZANI JE LEGENDA ŠTETA ŠTO BAYERN NIJE DOVEO NJEGA UMJESTO ONOG LOMITELJA IGRE
veliki majstori i jedan i drugi, ali nisu trebali na ovaj nači kvariti finale lige prvaka... Internacionalc