Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zašto “Nesuđeni Zmaj”??? Valjda: “Bivši reprezentativac Hrvatske”
Vijest u rangu: "Gdje je i šta radi DJ Krmak"
On je daleko bitniji od ovog anonimusa
Dj Krmak je legenda, mastore!
Ovako sam i ja propao u fudbalu.Ko žeton.
Sin Seada Halilovica reprezentativca BiH, sin se odlucio da igra za Hrvatsku, koji apsurd, mozete zamisliti das sin Nike Kovaca kaze da ce da igra za Bih, to bi mu bilo zadnje na ovom svijetu. Ali sin naseg reprezentativca moze!!!!
RvaCki mesi
Zaboli me za njega. Eto mu rvatska pa nek uživa
Suđeni fudbaler.. divi ga vjetar da puhne odnio bih ga
Cudo pa ga Sarajevo nije predstavilo kao VELIKO POJACANJE...😁
Po meni najbolje bi mu bilo da igra u našoj ligi,nebitno koji klub,Sloga iz Doboja Igman Tuzla City i to za neku mizernu platu,pa da se tu dokaže i onda krene ispičetka,u neki veći klub Zrinjski Zeljo pa kad dobro skonta kako je život surov i da bez odricanja nema ni dobitka da ode u taj Rapid ili ne znam gdje.Jer rano si poletio druže i to te koštalo
Ispuhao ko suplja kesa
Hrvatski,vatreni Messi,mislio sam da je u Barteloni ili PSG....bas su ga unistili a on bio fin i dobar,al dobro je sto ce nauciti jos jedan jezik,kad ne bude igrao moze raditi kao prevoditelj.
Jes propo pcka mu materina tako to bude kad obijes Bosnu mamicu ti natakarim
Mali bijo uvijere dace biti naj bolji od svi dosad fudbalera sa Balkana!? A sad pis propali, klosarcic i u Bosni i Hercegovci nemoze igrati Fudbal!?
Kad te tata nafura da si najbolji na svijetu
pa bio je u berseloni
Šta ima u Haj Nehaju?
Sa ovim frizom ne more ga ni Miško prodati nikome...
Raja sa biroa