Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zamislite da stoje ispred njega likovi iz odbrane kojima stoje Cehu,De ghei,Hartu...a ne ovi igraci prosjecnog kvaliteta iz Stouka. Drago mi je zbog momka stvarno,vrijedno radi i trudi se a najvise mi se svidja sto je prosjecan momak i ne k.u.r.c.i se kojekakvim frizurama i tetovazama.Pravi sportista zaista.Sve pohvale
ponos BIH !!
Odbrane su mu nevidjene.........Jer ih nisam uspio vidjeti xD
u 8 utakmica od 16 koliko ih je do sada odigrano u Premier ligi Asmir nije primio niti jedan gol. Svaka cast
al\' ga skinu Džeki
Drugi Šmajhel
jest vala momak 1 kroz 1 na mjestu. svaka mu cast. nek ga sreca prati.
ljudina
maciji reflexi ,kapa do poda
Golman koga smo čekali 15 godina, uz sav respekt prema dosadašnjim golmanima BiH, ovo je ipak svjetska klasa. I vrijeme radi za njega, najbolje golmanske godine su oko tridesete, a on ima još 4-5 godina do toga a već je sjajan. Da ga ne ureknem kao malu bebu, pa ću reći: momak \"ništa ne valjaš\"!
casillas je mala maca za njega :)
jest dobar ovaj Asmir, kuci bi ga vodila odmah sad odmah :D
nasljednik Buffona aBd No:1
Ovo sve iz proslih sezona