Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjedio sam na zapadu i cuo i vidio da je Željo daleko bolji po deranju grlova i dlanova....al realno ..tuzno je glaedati da vodja navijaca sarajevo po 100x govori ljudima razmakni se da popunimo sjever.....
E gledaj ti idiota, on na ovakvu atmosferu ima samo napisat ko je Srbin, ko Bošnjak ko balija. Pa kakva je to blokada u mozgu? Koliko moraš biti glup?
Vječiti derbi ne može napuniti Koševo,,, ???
navijanje je bilo puno bolje,nego sto je ovaj sa ovom mješalicom snimio :) bolje bi ja kadrove napravijo,nego ovaj degenerik :)
Samo atmosfera, utakmica nula bodova
Sarajevo prelose ,nista oni nisu pokazali,kako su ih novinari naduvali i portali,i kolko je love ulozeno ,u odnosu na Zelju,Zelji svaka cast,samo se gura na Benku,pa ako on sta uradi to je to,preslabo je to
E vala i derbija kad se jedino hvale navijači, a ni oni nisu bog zna šta, usrali su s onim bacanjem baklji i prekidima.
Šta je navijači, pogodio sam žicu, a? Pa jeste li gledali snimak sebe na TV? Isto pušteni s lanca na 24 sata. Čak su i drevna plemena bila gracioznija od vas, a i znali su pjevati, a ne hukati i arlaukati k'o vi. Ali bili biste vi pametniji, da možete.
Atmosfera?? Sramota ne atmosfera psovanje na svakom koraku u pjesmi i zeljeznicara i sarajeva, divljaci, cast pojedincima...
kad vidim bordo boju pomislim da bi bilo bolje da se horde zla zovu menstrualci 😂😂
E jesi pametna ma nema
Dobro je da su bar navijaci briljirali. Boze, vise fudbala, a manje koreagrafije u BH-fudbalu.
Koreografija NULA i jedni i drugi. Ne sjecam se kad je vazniji derbi bio a na tribinama salovi i kapice.. Baklje im plafon.. jadno..
ti idi gledaj pepljugu. Cuj nula koreografija. I za tvoju informaciju samo su horde pravile koreo. Bakljasa hordi je strasna bila samo steta sto je dan bio. Bilo je i dosta raje, moglo je mozda i vise al eto. Sve u svemu za nasu livada ligu ovo danas i ova danasnja atmosfera su bili odlicni. Naprijed bordo bjeli do titule.
Razacrao sam se rezultatom i tekmom..Toliko da mi je bilo zanimljivije gledati manijake kako gadjaju zastavu...Hajde i pokusaj se pika... Ali nisu trebali na Zapad gadjati.. debili..
hahaha smiješan si :D
Sta je tebi smijesno? Sto je neko dijete moglo nastradati?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joooš sam tvoja, još si moj. SvE (tadam), sve me boliiii, od tebe. Željo moja, tugo moja. Samo nek svi dođu kući živi.
Ta-dam je ključno :))))
Bezze atmosfera za jednu ovako važnu utakmicu. Pogotovo su me Pitari razočarali. U Splitu bi gorilo sve čitavu utakmicu.
A BRUKE PITARIMA TREBA RAZGLAS HAHAHAHAHAH.NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA.
Žao mi ovih momaka sa sjevera, ne zaslužuje trener, uprava i pola igrača kap znoja koju ste prolili da napravite štimung.
jug bolji do sjevera danas
Sto si to lud danas