Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uračunali i titule iz SERIJE B ??
inter od 2005-2010, za zapisnickim stolom ccc
Forza Juve !!!
Šta li slave. Ja da sam igrao u Lopoventusu ove sezone uzeo bi titulu. Nemaju obraza i to ti je.
Saznalo se da ste uspjeli kupiti jednu od 3 tekme ove do kraja. I nema svrhe bilo šta raditi više. Pjana dobi žuti nema protiv kradentusa u narednom kolu. Ništa više nije bitno. Cataniji želim ostanak u Serii a.
Želim da vam avion ima sudbinu malezijskog kad budete po evropi igrali. Za dobro kako talijanskog tako i evropskog fudbala. Netreba te.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad ce se naci neki hejter da prica o tome kako su opet nastimali prvenstvo. svaka cast Juventusu,bez njih je Italija bila na gubitku i tad su milan i inter iskoristili situaciju koju su njihovi Morati i Berlusconi rezirali
SIAMO NOOOI SIAMO NOIII I CAMPIONI DELL’ITALIA SIAMO NOIIIII !!! 32 Forza Juve !!!