Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveca briga UEFA-E su PARE!
Kod njih je jos ona komunisticka murija, tu nema zayebancije, nisu ovi dzabohljebi ko kod nas sto samo znaju naplacivati saobracajne kazne.
znate sta nije to bilo bas davno kad smo ja i babo latif otisli na utakmicu partizan-crvena zvijezda,pridje pandur i kaze alo bre papk sta radis ti ovde(mom babi latifu)a babo ko babo vazda malo pripit kaze panduru nista druze ja samo doso da gledam utakmicu jebiga i sina sam poveo valjda nece da nas biju..pandur glup ko k...kaze babi latifu ma nece niko nesmije da vas bije osim nase i vase milicije..i zamislite utakmica bila dobra malo nereda jebiga delije i grobari se vazda moraju po rokati ali sto je najcudnije dodje vrijeme 92 i sjeti se i ja i rahmetli babo latif rijeci onog pandura,niko nesmije da vas bije osim nase i vase milicije..ubise babu latifa a od mene napravise osvetnika koji i dan danas k... i j.e.b.E..te pandure i te c.e...t..n.ii.k..ee..zivjela bosna,i ako sam rodjen i odrastao u prelijepom beogradu,nikada to vise nece biti to jer beogradjani su duse ali j..e.b.e.ih to kao i nas sto su dosle seljacine pa sad svi isti..izvucite pouku iz ovoga ako ne onda mi p.o.pu.site
slanje anonimnih sms poruka gdje prilikom slanja sms-a možete upisati bilo koju riječ ili neko ime umjesto broja pošiljatelja ili bilo koji broj pošiljatelja www.bubni.com
Assadova metoda je kud I kamo efikasnija tj izrafalaj huligane da vidis kako.se noge fataju od engleza pa do istocno evropskih bildera I neo nacista.
Haj okružite ovako 3000 Engleza !
Poljaci su nenadje*bi*vi
ta nece igrati bosna sta vas libo racku
A.C.A.B !!
Samo ne po glavi, druže plavi
to milicijo, napred milicijo samo napred ...
Djabe njima vjezbe.
odo ja valjat kondome tamo
stoka