Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Keeruu LEEZIII !
Tužnim i žalosnim srcem javljamo svim navijacima i fanovima da je naš dragi i nikad prežaljeni klub FC BARCELONA preselio na ahiret, nakon zadobijene 4 prostrijelne rane u predjelu grudi te je podlegao u bolnici Allianz Arena u Bayernu. Dženaza ili ti sahrana ce se obaviti sa 7 dana na mezarju Camp Nou sa pocetkom u 20:45 h. Osnovano se sumnja da je iz ilegale napad organizirao g.din sa inicijalima P.G.
Vozač ima izaći
Jedva čekam uzvrat!!! ... a što se tiče ovoga, vidi se da se nije mogao osloniti na desnu nogu (iako ga nije ni morao zaustaviti, jer nije u odbrani)... a inače Messi jest daleko najbolji igrač na svijetu, ikad! :)
Sto ne prikazete kako je Dani Alves 2 ili 3 puta na isti nacin izbacivao igrace bajenra?!
zato što je Messi najbolji fudbaler svijeta