Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice bugarska q-rac sampion, ole oleee ole oleee idemo u spaniju, zedni smo krvi :D
Aj ba sta se sekirate..bice u Spaniji 5 komada.
Jasno ko dan da je i ova utakmica prodana. Ibricic je Cirin ljubimac iz Zagreba. Vidi se da je pogledao gdje se ko nalazi na terenu i dodao loptu Berbatovu. Klasika.Kasnije je sve zamazano golom. CIRO PEDERU....SAVEZ NA ROBIJU
boze sacuva odbrane jebote,,,pa nije nicudo sto nikad nigdje ne odemo kad se vako igra.......boze saacuva
dobro se igralo , izvadi pjanicu 2 cista gola golman bugara , to je golman za razliku od naseg pashe. 2. gol samo pogledom ispratio loptu pored sebe u peterac ,a onaj branic fol cuva berbatova, gurnu ga covjek ko da ga nema. Prvi gol nema sta , odbrana nula, a i sta ima ibricic radit na lijevom boku ??.
Svaki gol glavom iz 5 metara je golmanov gol, tu nema sta pricati... danasnji golmani samo stoje zalijepljeni uz gol liniju kontajuci da ce ih reflexi izvuci.. ne moguce...
jadni smo mi i cemerni.. ni Bugare ne mozemo kuci pobijediti... e tugo tuzna!
odbrana boli glava. trebao mi je aspirin poslije. Kod drugog gola, njih 7 ica, a jedan seta kroz njih. Da ih 77 , imam osjeacaj da se ne bi odbranili. Znajul oni za izraz, uz covjeka, ili tjelo uz tjelo, kad smo prijpijeni., iste su misli i meni i tebi
Cuj krivica golmana? Hej halo jeste li uopste vidjeli kako fraer profura izmedju nase odbrane!? Nasi kao da spavaju, a ne da igraju fudbal. Debili, nije za sve kriv savez - necu da ih branim, naprotiv - ali ovi supci a)su super suigraci protivnickoj ekipi i b) ne znaju da igraju sistem.
MA STA VI LJUDI PRICATE STA STRASNO MA MOMCI SU IGRALI STRASNO ETO JEDINO GOLMAN KRETEN SMOTANI ALI SU MOMCI IGRALI BETON IZ 2 GRESE SMO PRIMILI 2 GOLA! BRAVO CIRO SAMO TAKO NASTAVI!
Kod prvog gola zna se ko je kriv a drugi je cisti golmanov gol. U 5 metara mu lopta a on ko zakucan stoji i posmatra!? Mijenjati golmana i pojacati odbranu. Pustiti Ciru koju godinu i mozda za 3-4 godine neki plasman i malo ko i bolja reprezentacija! A do tada raditi na tome da se govna izbace iz saveza!!
Joj nam odbrane, jadna majko svoja, tuga i zalost.
strasno