Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlična online igra!možete biti menadžer svog hokejaškog i/ili nogometnog kluba.U razvoju je još mnogo sportova kao što su rukomet,košarka,formula i mnogi drugi na koje se možete također već sada registrirati!Pregršt taktičkih opcija,pogotovo u nogometu.Tržište krcato igračima i zaposlenicima.Možete graditi ogromne stadione.Prijenos utakmica uživo.Trening centar,sportska akademija,obrazovni centar...Preko 350 tisuća aktivnih ljudi iz cijelog svijeta.Jako aktivni forumi.Liga prvaka, kup kupova,vlastiti turniri za vas i vaše prijatelje.Dođite i probajte pa ako vam se ne svidi lako odustanete .Evo link:http://www.powerplaymanager.com/r121512
strasan talenat hahahahahaha
IGOR KRISTI-BLEKIĆ J.BE SU U ČMAR
igrač kojeg navijači fcs istinski vole, gdje god on igrao! bravo majstore!
Koji golovi na tekmi svaka cast. A Skori kapa do poda,sjajan momak. P.S Manijac sam,ali mi je drago za svakog naseg Bosancerosa. Cak su i Ameri,dosta puta prikazivali ova dva zadnja gola. kao u par minuta dva prekrasna momenta fudbala.
On nikada nije imao sreću da bude simpatičan našim selektorima pa je i to utjecalo na razvoj njegove karijere....
uuuu al je dobar ovaj drugi gol, koji volej ocam
SVAKA CAST MAJSTORE, I DZEKO JE ZABIO OVO KOLO, SAMO NAPRIJED ! BITNO JE DA BOSANCI TJ U OVOM SLUCAJU SARAJLIJE ZABIJAJU GOLOVE !!!!!!!
igra li ovaj za repku
Opasno igranje u sesnaestercu. Faul. Meksiko, pa sve dozvoljeno.
Balkanski mentalitet.Dovoljno je samo nesto uciniti zasto si i placen pa da postanes zvjezda.Kome cemo sada njega prodavati?Ko je on?Igra za tim BiH?Ma ko bi Sarajevo ?Samo stadion je ostao isti sve ostalo iskre u mraku.
Svaka cast!
bravo majstore, kako si me samo nasmijao, mada je cinjenica da nisu igrali zajedno fazon ti je za 10 :D
@hahah mamlaze Drogba je igro samo jednu sezonu u Olimpique i to 2003-2004 i na kraju ga je seozne kupio Chelsea,a Skoro je tu sezonu igrao u Sarajevu a u Olipmique je igro 2000-2001 a Drogba je tada bio u Le Mansu ! Mamlaze ne obrazovani degenericni
svaka čast majstore samo naprijed ti si uvijek vrijedio