Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NASEREM VAM SE NA SERVER !!! SAMO OSTAVLJATE \"POLITICKI PODOBNE \" KOMENTARE A OSTALI SE BRISU!!! JE LI OVO DIKTATURA NA SARAJEVO-X.COM? PA SE NE SMIJE RECI NESTO STO UREDNIK NE MISLI TAKO MAMU VAM JE*EM KOMUNISTICKU SMRT DIKTATURI SLOBODA NARODU!
Cuj sport!?! Fakat bi trebali promijeniti... Nema smisla...
ovo gornji komentari nidje veze, pa i pokojni mate parlov kada je umro vijest je bila na sportu kao i oni u zadnjih godina fudbaleri sto su srcanim udarima pomrli na fudbalskim terenima. A izmedju ostalog tako je i bilo i na svim drugim medijskim agencijama,SA X ne slusajte BUDALE.radite inace SUPER posao!!!!
hebo mu sport sve zivo ko ovo postavi!
Mozda ovo nekom i jeste sport .. streljastvo, cifuti se takmice ko ce vise bodova osvojiti (citaj zivota djece odnijeti), ko najbolji taj dan moze za nagradu silovati najljepsu Palestinku.. :S ne razumijem jos kakve veze ima je li stradaju vanzemaljci, crni, muslimani, zidovi, arapi, konji, nesta.. kad stotine djece strada ne znam kako iko moze podrzavati to, da je rijec o bilo kojem sportu.. :S :S
\"pisam vam se na server\" !! hhah ha :D najjaci komentar! :D
Najgori novinari... na ovaj portal dolazim samo radi komentara raje... a vi ocito radite samo da imate za cigara i kafe... Sramota... cuj u sportske vijesti... pisam vam se na server...
zar ovo spada u sport? ma vi fakat niste normalni ! ! !