Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobri stari rubentus :)
Protiv chieva lopovluk, sada protiv torina takođe vraćamo se na puteve stare "slave". Već mi se počinje gaditi "regularnost" serie A ove sezone. Fuuuj juve.
Svaku drugu namjestaju !!! Al zato kad im dodje Bayern,Barca,Real ili Dortmund ima da im puca po guzici.
ja koliko znam dosad je real dobio po dupetu vise puta od strane Juventusa ;) bar u zadnjih par godina... a za ostale se nikad ne zna, sve je moguce osim barce, koja zivi od sudija...
real živi od sudija a ne barca :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
*** torino to je ekipa koja je harala 60 i 70 sad su karina 70 posto torina navija za njih al nemogu dobiti juventus 10 godina
Rutinski ;)
Ma gnjide i zaslužuju da idu u drugu ligu. Goni ih, svake godine isto sranje...
Valjda iz ofsajda a ne zaledja!
opet gol iz ofsajda ccc, pa će vam neko drugi bit kriv kad budete za koju godinu igrali u seriji c1
Pa nije niko sudiju drzao za ruku pa da mu ne da dignuti zastavicu! Dobili su gol od Bayerna iz ofsajda u LP pa nikom nista!
ne bi je ni ja dizo zastavicu da znam da me poslije meča čeka 5000eura od agnelija
PRIKAŽI ODGOVORE (11)