Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo realno ? Jesam ja možda nedovoljno inteligentan, tipa na kraju gledam prijateljsku utakmicu izmeđtu BIH i recimo Islanda za 40 KM hahahaha
Telemah, a jos je bolje ako budes gledao prijateljsku utakmicu BiH - Izrael, hahahaha...
Pa nisi mozda ti ali ima ih sto dodju i uslikaju se da su bili na utakmici, to ti je danas moderno
Zar je moguce da i ovako nesto ljudima uvalise , u slucaju poraza "moras" kupljenom kartom gledati prijateljsku. To ko kad na Amazonu narucis cipele za posla a ako onaj na standu ti posalje cizme one crne plasticne i tako "moraces" u cizmama na posao. Ovo fakat postoji samo regularno u BiH , kada bi se zalilo Strassburgu ili sudu u Luxembourgu , mislim da bi se slucaj dobio , jer je tako nesto strogo zabranjeno!!! Ciaoss
SAVEZ NAPOLJE
Jel moguce da i finale se igra na ovakvom stadionu. Vjerovatno su se svi zasitili bilinog polia al to je jedini stadion koji nam odgovara..kazem nazalost..
Dajte vi nama odma karte sa Evropskog, tu cemo bit glavni..
Kupite kartu, imat ćete rijetku priliku da uživo budete svjedoci bakljade stoljeća u evropskim razmjerama. Na CNN-u ćemo biti.
Bravo neadrtalac, hoćel ikad isfurat ta bakljada
Vala ostanite u Zenici slobodno.....
Izrael - Ukrajina igraju finale, javio mi Infantino
😂🤣🤣 uzmiju narodu pare iz depa kakvo bola Finale!?
Dabogda nikog ne pobijedili, dabogda nikad na euro ne otisli, dok je ova bagra u savezu !!!
taman posla cemo izbaciti ukrajinu
vico smradina
Vico i Njegov Haver Dzeko su nam Unistili i Reprezentaciju i Savez
Zato će da gledaju bakljadu stoljeća u Zenici.