Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko smo samo jadni,stadion kapaciteta 10 000 mjesta. I onda jos pola savezu,sponzorima i igracima tako da ostatak drzave dobije 5 000 hahahhahaa. I to 5 hiljada poslusnih da se ne bi zvizdalo savezu,slektoru i balerinama
40...30...cega ba....hahaha
Gdje god BOSNO igras ti, nas se barjak viori! Grlo samo zagrmi, FORZA ZLATNI LJILJANI!
Sretno Vels!!!
Hahahaha, život ti je tako jadan da ti lupanje gluposti pričinjava toliku satisfakciju? Sada bez zezancije, žao mi te. Samo nebo zna koliko si patnje, zlostavljanja i psihičke boli doživio u životu... Ne daj se i zapamti da samoubistvo nije odgovor! Sve najbolje!
Sretno Dota!
ne mirise ovo na uspjeh....nema Dzeke, Bale igra, nema Besica, pobjede imperativ, ovisimo od Izraela.....itd..... i sve to za baraz!
Je li zvanicano da igra Bale?
nije. ali su ga najavili. i Real ga ja najavio za sljedecu utakmicu!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poderite " Hi "
n
aha