Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle.....jedini klub iz BiH koji trenutno daje članovima "Pravo kandidovanja i predlaganja kandidata za Skupštinu kao najviši organ Kluba"....za takvo nešto jednostavno moraš biti ŽELJO. Mi smo Željini, Željo je naš, je puno više od običnog slogana...tu je sadržano sve: od Joškovog NE! do Osimovog NE! do Džildinog stradanja u agresiji, do stadiona na prvoj liniji fronta.....to nije slogan od jučer. Sve ostalo: popuste na artikle, forume i ostale stvari može ponuditi bilo ko......ali pravo da navijač, član bude dio kluba to može samo Željo. Osvrnut ću se i na sugrađane koji se deklarišu kao navijači Sarajeva..i koji konstantno likuju na sve članke vezane za Želju..priželjkuju propast i sl. Imate svoju priču i budite u njoj....slušajte šta vam vaš gazda kaže..slavite sa njim osvojene titule, budite divovi...i priznajte da ste privatni klub...a mi....mi ćemo i dalje biti Željini, a Željo će biti naš....jer su naše priče različite od nastanka...i to tako mora biti i bit će za vazda.
Dobar si im govor održao tebra. TM87
priznamo bolan MI SMO PRIVATNI KLUB Sto to vas boli vise nego nas ? Sto vam to toliko smeta ako nama ne smeta ? Ah da, mi imamo za vode, struje i cigle AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od 4 komentara 3 su od pitara, i to je nesto.
Imal popusta za one koji donesu ciglu? Šalim se, ne bi je da mi plate.
Rastrpani, uredu je. http://i60.tinypic.com/jsewhz.jpg