Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto je na slici pehar svjetskog kupa nacija pod pokriviteljstvom FIFE dok je tekst o ligi prvaka-klupskom Evropskom prvenensvu pod pokriviteljstvom UEFA?
fotagrafija je bas u skladu sa tekstom
pehar je od mundiala hahahahaha
@ ... 10.08.2012. u 16:05 Dzeko se sada prodaje na vagu.
profesionalizam sportske redakcije na djelu! bravo levatoidi
A pehar sa svjetskog na slici, urednik za sport je vjerovatno neki bucko sto lopte nije sutno.
KAKO NECE , SAM ZELJO JE DAO 29000 EURA .
Na slici je trofej svjetskog prvenstva :v
eto zeljo da prodje maribora sad bi bili nositelji do polufianla sve
pitanje za vlasnike sajta kix.ba: dokle ce trpiti nepismenost i neukost sportske redakcije na celu sa dupeliscom edinom isanovicem? mi citatelji smo odavno strpljenje izgubili i ismijavamo ovaj smjesni sajt i njegovu sportsku sekciju. samo dodjemo da vidimo koja je greska napravljena. nije pitanje ni ima li greske.
preserava.nje
malo. ne moze se ni dzeko s tim parama kupiti.
pa stvarno ste retardi... mogli ste staviti wimbledonski pehar komotno koliko ste operisani od svega -.-
malo nema sta... www.4fudbal.com golovi svih utakmica na jednom mjestu,rezultati uzivo premosi uzivo, novosti iz svijeta fudbala i transferi na jednom mjsetu.
ajmo dinamo...