Kvalifikacije za EP
0
Pobjede Francuske i Bjelorusije
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOSTA nadanje necemu boljem, nema kvalifikacija koje cemo mi uspjeti... crno gorcima ovo prve kvalifikacije za neko EURO i odma su prvi u grupi i to ispred engleske.. jos igraju nerijeseno na wembleyu a nasi kreteni na qemal stafa stadionu u tirani jedva izvuku jedan bod.. sramota... bolje bi bilo da nas suspenduju da bar imamo razlog nekog drugog kriviti za nas neuspjeh, jer u tome smo vec odavno SVJETSKI PRVACI... kakav je to trener sto nesmije jednog dzeku ostaviti na klupi i umjesto njega postaviti muslimovica..
imamo jos VELIKE sanse xD haha ipak albanija je (za nas) molim lijepo:VELESILA u nasoj grupi.. ipak albanci tako tesko primaju golove, nisu izgubili zadnjih 7 utakmica ;) sto imamo kretena od trenera.. a i igraci isti... sto susic kaze bit cemo ispred rumunije, ali ovako kako je trenutno na tabeli, rumuni 5. a mi 4. ;) i mi ispred njih
Okrećemo se kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 2014
nema nas na mapi...
www.reprezentacija.com
Svake godine isto :( :( Stvarno nije fer da imamo najslabiju repku u Evropi, koja se samo sa Luxemburgom i Lihtenštajnom može nositi, a nekad smo i Belgijance u gostima gazili
Eto toliko o Albaniji jaka ekipa ko beton, mi zadovoljni bodom protiv njih hahah :D
treba nabiti 4 boda s rumunima 4 s belorusima 3 albanija 3 luxemburg mozemo izgubiti od francuza i eto biti ce dosta valjda
Sve je u nasim rukama, imamo po dvije utakmice protiv bjelorusa i rumuna, tucemo ih i idemo u barazo. Ako francuzi negdje kiksaju mozemo mozda i njih stici.
NEIDE NAM OVO NA RUKU STO JE BJELORUSIJA VAKO ZAPOSELA KVALIFIKACIJA, NADAJMO SE NJIHOVOM KIKSU I NASIM DOBRIH REZULTATIMA INACE BYE BYE EURO 2012.
BoLje ti bi ti bilo da si napisao Majmun to ti je od danas Civilizovanije od toga sto si ti ...
hahaha... mosnje ispadaju.
Dajte nam molim vas da mozemo komentarisati intervju sa \"gigantom\" bh. novinarstva Muhamedom Bikicem. Takvog genijalca majka samo jednom radja u zivotu.
ma daj ba ne serite vise sa takvim komentarima. i imamo sanse, pa tek smo 3 utakmice odigrali. dajete jednom budite normalni i realni. sta hocete ba. ne igra susic ebo vas on vise. jednostavno nemamo igrace koji se mogu nostiti sa pojednim reprezentacija. mi smo na nivou albanije ili luxemburga. al treba im pruziti podrsku, jer nam je ovo jedina preostala svjetla tacka. BIH samoo naprijed :)
Ako slucajno onaj nepismeni ko.nj Susic procita ponekad ovaj portal moze skontat da raja hoce da on konj.ina bosanska napusti repku dok jos ima vremena i teoretskih sansi barem za nas.. zato konju susicu molim te daj otkaz i pojacaj nas.....