Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOK JE ASMIRA AVDUKICA BIT CE I BORCA :D COVJEK ODSKACE OD EKIPE :D
Siroki Brijeg ima trenutno najbolju ekipu, Baka ih već posložio, sljedeće sezone ce se prosetat. Ostali ili nemaju love ili nemaju ekipe!!!!!!!!!!
Željezničar ti je k-rac od ovce,jadni klub koju ima kompleks zvan FK Sarajevo.
željezničar je život !!!sve ostalo je manje bitno...
Željo je umjetni klub a Sarajevo evropski i svjetski velikan,među 100 timova u evropi ikada.Mrzim Želju i papke koji drukaju za njega.
Patite Horde Zla ,Željo šampion oooooooooooo Željo šampion...............
Vala je u Mostaru dogovoreno, malo je stvarno čudno kako se miroljubivo i nezainteresovano igralo...Smrdi baš...
stvarno dovoljan podatak ko ce nam biti prvak drzave...bruka i sramota...nekad je sarajevo imalo najjaci tim u ligi sjetite se samo da su igrali fenomenalno u evropi genka su izbacili steta sto jos nije pao i dinamo kyev koji je bio prevelik zalogaj ali sad sramota...siroki je nekad bio jak tim sad i oni padaju...zeljo je trenutno jedan od onih koji mogu nesto u evropi... P.S nisam uopste navijac zelje ali realnost je realnost
zuuuuuuuuummmmmmmm žao nam je al žurimo na vrh, treća zaredom, slijedi sloboda!!!!!!!!!!!!!
Naslov je trebao biti: SENZACIJA - ZRINJSKOM NIJE SVIRAN PENAL!
iako se isti ne spominju u clanku.
cinjenica da se svaki drugi post odnosi na FK Sarajevo i Horde Zla,dovoljno govori.
pa hoće li to plavo proljeće skretničari ccc
Patite Horde Zla,Željo šampion,oooooooooo Željo šampion.........
pojačam ti majčinu vaginu
Sarajevo se treba pojačati,ako želi igrati europu,jer samo će se osramotiti.A Široki je sa Bakom jaka momčad koja je spremna za europu,prema tome........