Strijelci Obuća i Tatomirović
0
Pobjeda nogometaša Sarajeva u Opatiji
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BITI SRCEM VEZAN, U TOME LEŽI SNAGA! MOJ GRAD, MOJ KLUB SARAJEVO! SARAJEVO JEDINI PRAVI GRADSKI KLUB!
TAKO TREBA, ZNA SE KO SMO MI. SVAKA ČAST NA POBJEDI, NADAMO SE I DA ĆE MO OSVOJITI PRVENSTVO I POKAZATI KO JE THE BEST !!!!! IDEMO PO TITULU, TITULU NA KOŠEVU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stane i vise nego u Opatiju, pa su vas opet nazinzigu... i to 3:1... cuj kombinovani sastav, naglaseno obavezno...hhhh Kombinacija pola-pola kod Ferhatovica.... virsle i cevapi, joj... hhhhh
tebe treba da je stid, sto si se uopste javio na ovaj portal majmune fasisticki
koga ovdje boli ku.ac za listicu ? ko vas j.be...
Postoji i uvjek ce postojati. Cak ni incjativa gnojera nije uspjela, zato sisajte ga strumfovi
Jadni ste. Opet se niste udostojili niti prenijeti vijest da je osmerostruki i aktualni prvak BiH u košarci HKK Široki ostvario još jednu, dvanaestu pobjedu u ABA ligi ove sezone. Utakmica je igrana 24.02.2012. u 18h, Široki je pobijedio Laško, i u susretima sa klubovima iz Slovenije ima omjer pobjeda i poraza 7:0! Time je osigurao da iduću sezonu BiH u ABA ligi može imati 2 predstavnika umjesto dosadašnjeg jednoga. Kako vas nije stid? Samo u zadnje 3 utakmice u ABA ligi koje je igrao Široki niste prenijeli vijest o 2 pobjede, ali ste zato javili da je Široki izgubio od Partizana u Beogradu. To dovoljno govori o ovome portalu, njegovim urednicima, ali i politici koja se vodi u ovoj državi. Vijesti o pobjedama Širokoga u ABA ligi se ne prenose zbog: 1.Toga što je Široki HRVATSKI klub, iz jednoga relativno maloga HRVATSKOGA mjesta? 2.Zbog toga što vam ovakve vijesti nabijaju komplekse? 3.Zbog toga što vam netko treba plaćati da prenesete neku pozitivnu vijest? STIDITE SE, OPET I OPET!!!
Još jednom da čestitam našim divovima. Ako možemo pobijediti Triglav, onda nam se titula smiješi. Škoro i Maksumić su ispali žešće čkapi, jer su otišli u austrijskog trećeligaša, odnosno, tuzlansku Slobodu. Povukao ih je novac, nemamo para kao Klagenfurt ili Sloboda, ali imamo maštu, niko nam ne može zabraniti da maštamo da smo prvaci..nikooo braćo!!
PA ZBOG TEBE MIRZE I PUNCA SMO I DOŠLI U OVU SITUACIJU LOPOVE BIJEDNI. TITULE NEMA 5 GODINA, A OVA UPRAVA JE TU PREKO GODINU DANA STOKOO SELLJAČKA PRIMITIVNA
Čestitke....... sve to skupa ide dobrim putem i do početka prvenstva će se sve posložiti..... neki dan čitam za još jednog papka koji je napustio velikana Maksumića, njigove izmišljotinje....sram ih bilo njega, Škoru,......šta su to oni donijeli FKS, šta? Biježali su iz FKS, a da FKS od njih nije dobilo ni marke, vračali se kao k..ve, ležali i mislili cijeli život biti na grbači Sarajeva.....e pa ne može, jedan Raul ikona Reala kao gospodin ode u Shalke i nikome ništa, zato što je Raul gospodin, a Maksumić i Škoro papci.....DOKAZANO!
Momak, pocijepam ti ja maminu p.i.č.k.u. na dvoje. Konju jedan glupi.
ZAR JE DOTLE DOSLO DA SLAVIMO I POBJEDE NA PRIPREMAMA KAO SAMPIONSKE TITULE KOJIH NEMA VEC PETA-SESTA GODINA? I TO ISTINI ZA VOLJU PROTIV NEKIH GRADOVA POZNATIH SAMO PO OSIGURANJIMA, SRAMOTA BRACO STA NAM MAFIJA OD KLUBA URADI, JOS KAD VIDIM DA PREDLAZETE DA SE DA KAPITENSKA OVOM BABINOM SINU IGLASU SRCE MI SE CIJEPA NA DVOJE.
Mi postavljamo standarde i nabijamo komplekse .. Hz Sa 87
zar ovaj klub jos uvjek postoji ===
Bravo bordo momci. Ovo je moglo još mnogo ubjedljivije da bude... Samo još realizaciju da popravimo, i akoBogda idemo po titulu. Titulu na Koševu!
Ovaj Tatimirovć će izgleda biti bolji od Z. Dilavera. Svakako mu odmah treba dati kapitensku traku. Divovi ne zaslužuju ništa manje od toga. Svak čast upravi što su ga ugrabili. Pouzdano znam da je jedan klub iz okoline Piljužića bio žestoko zagrizao i da se do posljednjeg sata nije znalo gdje će ići, nadomak Piljužića ili na Koševo. Još jednom sve čestitke upravi!