Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalno da nisu imali fizicke spreme zato ih treba natjerat da citavu sedmicu trce uz bjelasnicu
Jebi ga
E moj Plišek pojma ti nemaš. Svih 5 golova ste dobili na drugu stativu. To se sad i djeca U10 uče da se naviše golova dobija i daje na drugoj stativi i da treba najviše paziti. Kod prvog gola lijevi bek je bio na 1. stativi ali na 2-oj nije bilo desnog beka i dobili ste brzo prvi gol. Da je i desni bek bio prilikom onog kornera na desnoj stativi u golu, nebi bilo gola. Pogledajte snimke pa će te vidjeti. Golman je isto previše izlazio naprvu stativu dok su mu trpali na drugu. Kod svih 5 golova nije nikoga bilo na 2. stativi ili su pogrešno stojali prema protivniku i lopti ili bili prespori. To su samo zapažanja i nadam se da će vam pomoći u budućim igrama
prije rat su igrači u onoj državi se hranili nevesinjskim i fojničkim krompirom, zatim gatačkim kajmakom i sandžačkim sirom, i uz to domaćeg mesa, pa da vidiš kako se tada igralo, grizla se trava, i imalo se kondicije za dvije tekme, a danas kobajagi imaju svakakva čuda, i vitamini, kreatini, bjelančevine, pa ne mogu meda, e to je zato što se ne hrane prirodnom hranom kao nekada i što ne trče 10 km dnevno, kao Pape i drugi koji su to radili, a pripreme svih ekipa su nula..
NASI IGRACI NEMOGU BEZ LOPTE TRCATI 2 KM. POALA TIMA JE NEUHRANJENO SAMOP PGLEDAJ NA STA LICE BOZE ME SACUVAJ
šteta, ali se mora ići dalje..
Jeste li uredno spasili vaše komentare na komp? Mislim, u redu je imati (kritičko) mišljenje, ali copy/paste postova u 2,3 raličite vijesti je dno! Na kraju krajeva...realno gledajući, šta smo mogli očekivati?! Dobro je nadati se, ali nekad čovjek treba biti realan dometa i mogućnosti. Naši igrači (govorim i za plavi i za bordo tim) se ne hrane zdravo, piju kafe po kafićima i čak puše cigare?! Kada je u pitanju noćni život...tu su prvi u klubovima...i šta očekivati od takvog...ma neću reći sportiste...ja navijam za Sarajevo, ali mi je entuzijazam i euforija uvijek upitna kada dođe do famozno 3. pretkolo... Još nešto, nije sramota primiti 5 golova, pogotovo ne od ekipe poput Sparte (iako ni to nije ONA Sparta, kao što je nekad bila)...sramota je biti papak i priželjkivati da komšiji crkne krava, kao što neki plavi (uvijek) rade... Sretno i Sarajevu i Želji u uzvratnim utakmicama!
..to the real world..nikad pameti..pogotovo na 24%..dobro jutro.kolumbo
Obuca gdje sprca 30 kuka levatu jedan prvo penal pa juce cist gol ne das ...idi buraz u Celik bolje ti je
obuca mrs u sask 100 posto sansa on petlja tekma bi bila skroz drugacija da je konj zano pogodit...mali Suljic je morao dodat u onoj prilici,maksumic karina ni jednog duela jado nije dobio i čomora nje prosao samo ko nije pokusao Sparta jeste ocigledno bolja al zbog 5-0 neko mora preuzet odgovornost uprava MORA da dovede desnog beka uz Skoru i mozemo se borit za vrah u pl
plišek polako popravlja gol razliku sa bh klubovima,prvo je sa željom zijanio 7-0,a sad sa srajevom 5-0! Pomak u njegovoj karijeri nema šta!
svaka cast, ovo je izjava a ne ko od onog glavonjica osima
______ o |_o=-- | () o |\\, ### ### # # # ### ### # # # # # ### ###
This is spartaaaaaaaa
pa kako da budu u kondiciji kad ih hrane samo virslama iz maksumiceve mesare....
NEŠTO MI VAS \"ŽAO\".. ZOVITE INCKA , OHR ,MOZDA IMA NADE ZA VAS, KAO I ZA OVU NAKARADU OD DRZAVE...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PZ IZ HRVATSKOG MOSTARA HAJMO DINAMO ZAGREB....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako se ti sine zoveš ,Plišek,odlično pet sjedi.......ha ha ha Z