Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je to rodila majka kamen da pritisne kupus , pitar
raja jeste li culi za FK Sarajevo. Jeste, jeste to je onaj klčub iz Vogošće
seljooooo, seljooooo
nije lako biti pitar
SARAJEVO JE OD UVJEK IGRALO NA KOSEVU I ZAUVJEK CE IGRAT A KO ME KRIVO NEK PITARIMA DOJI KURAC SARAJEVO SAMPIJON
hrvati faljen vam kiseljak jebo vam peugeot mater
de strunfovi ne kenjajte travnik ste jedva pobjedili ali ja vam ipak zelim srecu u evropi SARAJEVO SAMPION OOOOOOOOO
nek je nama los igracki kadar ali ova uprava jedino radi kako treba,pa pogledajte samo ugovore s igracima,nema ugovora ispod4 godine(odnosi se na mladje igrace) ove godine jesmo pusiona ali yato cemo stvoriti tim ya sljedecih sezona i zapamtite manijaci da ubrzo dolazi i nase vrijeme,svakome ce doci kraj
djeco fino se igrajte
Smijesni ste internetska djeco. Bolje bi vam bilo da odete na tekmu. FCS 4ever!
SARAJVO U VOGOSCU !!! SARAJVO U VOGOSCU !!
SARAJVO U VOGOSCU !!! SARAJVO U VOGOSCU !!
ONI TI GA PUSEEEE ALMIRREEEE ALMIREE ALMIREEE!! PITARI TI GA PUSEEEEE ALMIREEEE ALMIREEE ALMIREE!!!ZELJO SAMPION OOOOOO ZELJO SAMPION!!!
Izvinite Pitari za ovaj komentar iznad... Toliko sam glup ispo da se nisam informiso da Sarajevo slijedecu sezonu igra na Kosevu. Jebiga, jebe me komplex u zadnje vrijeme. Sta ces, ipak ja navijam za mali klub.
e fakat je sarajevo lose ove sezone nek nam je Bog na pomoci!