Pauza između dva kola
20
Plavi u srijedu gostuju u Fojnici
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa normalno kad im dolazi najveca i najtrofejnija ekipa u drzavi da je veliko interesovanje, tako je svuda dolazi veliki ZELJO!!!!!!!!!, tako je u italiji kad gostuje juve, u njemackoj bayern, u engleskoj man utd....
najbolji primjer je bio Gradačac kao za prvi maj to se meza iznosi stolovi se postavljaju ludnica \"wood loža\" Željezničar za život cijeli
@BRK...igrali smo sine i u zagrebu pred 25000 na oprostaju edina mujcina...ali tvoja memorija to ne pamti...to je bilo prije par sezona...u splitu takodjer pred 16000 ...ili se ni toga ne sjecas...vama su pripreme u fojnici VRH!!!
Imamo cast ugostiti sampione a mi u fojnici pravimo uslove da mozemo na prireme i mnoge fudbalske dogadjaje ugoscavati i male i velike ekipe...a zeljo...bar kad je bh u pitanju je ipak velikan DOBRODOSLI
BRK stvarno si pacenik i bas mi te je zao sto zivis u ovoj drzavi . Jedina stvar na koJu Zeljo treba da obrati vise paznje su mladi igraci to je jedina zamjerka ako se tako moze nazvati. Znam sad ce svi reci KVESIC BENJO ZOLOTIC RAMIC ALI MOZE TO JOS BOLJE.
@BRK haj ne dipr sta nas briga za beograd i zagreb
Po tim selima i mozete privuci pozornost, da igrate u Zagrebu, Beogradu i ostalim fudbalskim gradovima gledali bi vas redari i osiguranje. Nastavite hvaliti sami sebe, nista drugo i ne znate!
Doduše, njima da se Barcelona organizuje i prikuplja sredstva ne bi im pomoglo.
Majku mu kad su već htjeli ispasti humani i pomoći nekoj socijalno ugroženoj zajednici trebali su organizovati utakmicu sa FK Sarajevom.
INVAZIJA NA FOJNICU Fojnica cijela bice plavo-bijela!
cete neke kao zelju docekuju kraljevski a neke izbacuju iz svecane loze XD