Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto bi stari rimljani rekli: ako zelite pobjediti nesmijete ni pod koju cijenu izgubiti. Sretno!
Kakav narod takva i drzava.Sto bi se reklo.
A zalosno uje i da Madarska liga ima 5 ovakih stadiona mi nijedan
Zelim secu veceras Zelji , al ko misli da je ovaj Ferenc levela Lecha grdno se vara. Ja stavljam pare da ce Lech bit u nekim grupama .
Hoćemooo Srceee na tereeen , Srceee na tereeen !!!
da je nama ovakav stadion, gledaj ljepote
banjaluka dao sam ti plus na komentar, ali ti ta svastika u nicku nije potrebna.
Imam neku neodoljivu potrebu da kažem da na članke o Želji ima 10 komentara, a na članke o Sarajevu 200 i više. Nemam namjeru bilo koga da provociram, ali jednostavno smo takvi da smo navikli da budemo ispod svih i da bilo čiji pokušaj da se malo izdigne želimo da zakucamo na dno. Jadna smo nacija. KOMŠIJE, SRETNO!
MOLIM VAS OSTAVITE SRCE NA TERENU I SVI KO JEDAN HRABRO ODIGRAJTE..NISU MAN UNT JEBI IM MATER ZABITE LEVATIMA U SRED MADARSKE!!!! IGRAJTE ZA GRB NA SRCU A BOGA MI OVO JE I VASA PRILIKA DA SE VIDI DA VRIJEDITE!!!!! MOZDA POSLIJE OVE TEKME NEKO SEBI OSIGURA BUDUCNOST!!!! VOLIM TE ZELJOOOO!!!!
A KADA NA TEREN IZAĐE NAM ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! VOLIM TE ŽELJO ! NAPRIJED PLAVA MAŠINA! IDEMO S' PONOSOM BEZ STRAHA!